walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Ja mialam samo... tak bardzo sie balam rozczarowania,że wolalam dluzej zyc w takim stanie "zawieszenia". Gosiu a kiedy betujesz??Ja jestem jakaś inna. Boje się strasznie tego testu. Nie chce wcale go robić.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mialam samo... tak bardzo sie balam rozczarowania,że wolalam dluzej zyc w takim stanie "zawieszenia". Gosiu a kiedy betujesz??Ja jestem jakaś inna. Boje się strasznie tego testu. Nie chce wcale go robić.![]()
Trzymam kciuki.A wiec ja juz po. Pobrano 16 komorek z czego 15 jest dojrzalych.
Takze niech sie teraz pieknie zapladniaja,blagam aby dotrwaly do 5doby.
[emoji110] [emoji110] [emoji110] za piekne zarodeczki [emoji110] [emoji110] [emoji110]A wiec ja juz po. Pobrano 16 komorek z czego 15 jest dojrzalych.
Jutro. Jadę do do szpitala bo tam mi zrobią w 2h wyniki.Ja mialam samo... tak bardzo sie balam rozczarowania,że wolalam dluzej zyc w takim stanie "zawieszenia". Gosiu a kiedy betujesz??
O kurde... to chyba nie jest dobra infornacja :-( ale to porypane najpierw tak sie czeka na ta bete aby byla ponad 1 a sa przypadki w ktorych sie czeka aby spadla :/ strasznie to glupie :/no dzisiaj 2998 (w zeszły wtorek 2790). Czekam na info od dr czy wiz w piątek czy coś wcześniej działamy
U mnie do 5 doby nie dotrwala żadna z 6 które miałam. Zostały mi dwie zamrożone w 3 dobie.A wiec ja juz po. Pobrano 16 komorek z czego 15 jest dojrzalych.
Rety nie wiem czy to nie są zbyt silne leki aby brać je na raz?? Kochana nie rob lepiej nic bez konsultacji z lekarzem,abys sobie nie zaszkodzila.Zostaly mi jeszcze te 2 tabletki arthrotecu, ktorych nie wzielam po ostatniej wiz u babki prl, a ktore poprzednio raczej nie zadzialaly... myslicie, ze jakbym zaaplikowala obie naraz to cos by ruszylo?
Poproś ją o skierowanie i zapytaj czy nie moglaby Ci wlasnie jakos pomoc w sensie zadzwonic czy cos,bo ostatnio mialas z tym duzo problemow. Moze sie jakos udaNo tylko gdzie prywatnie... w klinice wystawili skierowanie i sie wypieli, skierowanie zostalo w tym szpitalu co nie zrobili lyzeczkowania, a do tej tez chodze prywatnie i nie wiem czy mysli ze se ot tak wejde do szpitala i mnie przyjma czy jak... kiedys mowila ze jak bedzie taka potrzeba to ona mnie wysle... myslalam ze ma na mysli wystawienie skierowania i jakies konkretne dzialanie, np ze tam osobiscie zadzwoni czy jak... no nic, przemysle to i jeszcze do niej napisze..
No wiec juz od dzis trzymam kciuki i zycze powodzenia:-)Jutro. Jadę do do szpitala bo tam mi zrobią w 2h wyniki.
@walczaca o szczescie kciuki i ja zaciskam[emoji110] [emoji110] [emoji110] za piekne zarodeczki [emoji110] [emoji110] [emoji110]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom