reklama

Kto po in vitro?

reklama
Widzisz Beta Ty też........che che!!!

Proszę się nie śmiać ze starszej pani! to nie wypada! :))

Baśka,jJa też się czuję starsza po tych staraniowych 'przejściach'- chociaż w moim srodowisku i wśród znajomych w moim wieku mało kto ma dzieci. Ale cieszę sie że się zdecydowaliśmy bo mam tak kiepską rezerwę jajnikową że w zyciu bym nie pomyslała że w tym wieku można juz na 'wykończeniu' być.
Także, moje młode panny, nie czekać tylko do roboty :)

Lolitka,

trzymamy kciuki!!!
Pisz koniecznie jutro od razu ile komóreczek bylo! Modlimy sie żeby piękniste dojrzałe były!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Basia
czuje sie znakomicie, jakby nic sie nie dzialo. fizycznie czuje sie bardzo dobrze, psychicznie tez.

Beta
Punkcje mam o 9 rano wiec w domu bede ok 11-12. dam znac jak przyjde. ostatnio prawie 3 dni nie chodzilam - bol byl nie do zniesienia. ale teraz mam mniej jajek i mniej klucia wiec mam nadzieje ze troche lepiej bedzie. u mnie punkcja bez narkozy - na zywca - wiec se bede znowu ogladac jak jajka wyjmuja. jest fajnie

Matylda
to dobrze ze sie uporali z ta endomtrioza. ta gadzina przeszkadza i to mocno, nawet w IVF

Basia
czuje sie znakomicie, jakby nic sie nie dzialo. fizycznie czuje sie bardzo dobrze, psychicznie tez.

Beta
Punkcje mam o 9 rano wiec w domu bede ok 11-12. dam znac jak przyjde. ostatnio prawie 3 dni nie chodzilam - bol byl nie do zniesienia. ale teraz mam mniej jajek i mniej klucia wiec mam nadzieje ze troche lepiej bedzie. u mnie punkcja bez narkozy - na zywca - wiec se bede znowu ogladac jak jajka wyjmuja. jest fajnie

Matylda
to dobrze ze sie uporali z ta endomtrioza. ta gadzina przeszkadza i to mocno, nawet w IVF

Na żywca wyjmują jajka? coś ty... Boli? oj, tym bardziej trzymam kciuki!

no na zywca... tzn daja Ci miejscowe znieczulenie ktore lagodzi bol i nieco morfiny, ale bol jest jak nic... lzy mnie lecialy ostatnio jak 5 razy wbijala mi sie igla bo za kazdym razem w strzykawce brali ok 3 komorek.... oj bolalo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry