Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie kochana byly dwa w 8 tygodniu i zekomo bylo wszystko ok a w 16 tygodniu okazalo sie ze zostalo tylko jedno a drugie albo sie rozpuscilo albo obumarlo.Ela !!! Czasami tak sie zdarza, a czasami nie... Od 2 tyg siedze na necie I czytam I bardzo czesto na tak wczesnym usg wychodzi jeden pecherzyk ok a drugi pusty, a PO tygodniu juz as dwa ok I ciaze blizniacze donoszone I zdrowe. Prosze bez takich czarnych scenariuszy![]()
niemam kataru rano troszke z nosa mi poleci ale kaszel to strasznie mnie meczy tak ze brzuch az mnie boli mam wrazenie jakby mial peknac zachwile niedaje m spac po nocach.na poczatku tez bylam chora mialam straszny katar i kaszel slabiutki i miesiac mnie meczylo. teraz to cos mi piszczy w oskrezlach slysze przy oddychaniu. gdyby moja mala niezalapala jakiegos swinstwa ja bym sie niezrazila.Ela - ja krwawilam czesto a blizniaki maja sie dorze, wiec nie ma co prorokowac. My tu zasze pozytywnie jestesmy nastawione. Loli corcia jest duzo mniejsza od braciszka a ma sie dobrze, wiec i u last time bedzie dobrze:-)
Zosia - tak piekny stan powiadasz, ja tak patrze na mojego wywalonego w ostatnich dnich brzuchola i nie wierze, a martwie sie nadal czy wszystko bedzie dobrze. Stan piekny ale podobno jak juz zaczniesz sie martwic o ciaze to juz do konca zycia sie bedziesz martwic o dziecko. Ale nic sie nie boj niedlugo doswiadczysz tego na wlasnej skorze. :-)
Kaska - a katar masz czy tylko uciazliwy kaszel? Bo ja mialam jakas infekcje niedawno i mnie dusilo prze 2 tygodnie. Zaczelo sie od bolu gardla i jednodniowego kaaru a pozniej tylko kaszel. U lekarza bylam dwa razy. Oskrzela czyste wiec nic mi nie dal. Powiedzial ze taki wirus i samo przewjdzie. No i przeszlo. A tez mnie martwil ten kaszel.
Pij moze gorace mleko z maslem i miodem jak czosnku nie mozesz. I jeszcze inhalacje mozesz sprobowac do wrzacej wody dosaj duzo soli i wdychaj pare.
I właśnie chciałam zapytac dziewczyny które sa po crio, jak to właściwie wygląda?? Kazali mi dzwonić do kliniki po trzeciej @ czyli co juz po tej trzeciej podadzą mi maluszka? Będę musiała brac jakiś leki przed czy oni to robią normalnie na naturalnym cyklu i nic nie trzeba brać?? Kurka zupełnie nie wiem jak to bedzie wygladało i czego mam się spodziewać

Glowa do gory wszystko bedzie dobrze.
i endometrium takze ladne, ja takie mialam przy trzeciej wizycie kontrolnej. Menopur, to zdaje sie na ladny przyrost jajeczek zapisuja. 
Last time - CUDOWNE wieści, piękny wynik. Nie przejmuj się na razie różnicami wielkości dzieciaczków, wszystko będzie dobrze!!!
Ania - witaj na pokładzie. Po transferze nie ma wskazania do ciągłego leżenia, powinno się normalnie funkcjonować tylko bez obciążeń, dźwigania, sportu itp. (no i oczywiście bez sexu - na początek). trzymam kciuki za pozytywny wynik, kiedy testujesz?
Niestety nic nie zostało do mrożenia
w 4 dniu przestały się dzielić te które podzielone były tylko na pół.Podano mi te dwa podzielone na 4 w 3 dniu po punkcji.