reklama

Kto po in vitro?

agapl - co powie tego i ja nie wiem ;))) ale wiem,że będą to POZYTYWNE WIADOMOŚCI :))))) Trzymam kciuki :) i pisz od razu jak będziesz po wizycie :)

marcikuk
- kochana,to nie tak. Aniołeczek zadała mi wcześniej pytanie ale w tamtym momencie nie było mnie na forum. Kiedy zaczęłam czytać zaległą lekturę,to przeczytałam również o tym co się u niej wydarzyło i uznałam,że nie będę pisać o sobie ;)

reklama
Anioleczek, co za mile nowiny. Jestem przekonana ,ze to @ paskudna. Cos sie jej pomylilo ale szybko sie opamietala,ze nie czas na nia teraz ;-) i to przez 9 miesiecy :tak:
A strachu nam narobila co niemiara. Gratuluje egzaminu i bardzo ladnej oceny.:tak:

mistle, last time, dam znac jutro, oczywiscie.

Aniołeczku jakie dobre wiadomości, uff...No i gratulacje za egzamin, zdolna dziewczyna jesteś. Bedzie piękna ciąża a @ chyba cos się pomyliło :-D czekałam na taka wiadomość.

Last time, ale historia cudownie że teraz się udało, zanim się obejrzymy będą pierwsze USG.

Potrzebujemy tu dużo dobrych wiadomości.

A ja dziś badałam sobie prolaktyne u mojego GP, wyniki na za tydzień, wicie tylko co mnie tu wkurza, że oni te badania robią nie naczczo i ja np miałam na 15stą, no sorry ale takei abdania chyba powinny być z rana robione. Ciekawe czy wynik wychodzi maiarodajnie

reklama
Zosia_K - wiem,że niektóre kobitki przeżyły jeszcze więcej niż ja,no ale wiadomo,że każdy swoje dramaty widzi jako największe ;),choć ja zawsze myślałam o tym,że jest ktoś,kto ma jeszcze gorzej niż ja...
No z tym badaniem prolaktyny i byciem na czczo (bo rzeczywiście trzeba) do godziny 15,to jakaś wielka pomyłka. A dlaczego taką godzinę Ci wyznaczyli?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry