Dziekuej Dziewuszki, Musialam wyjsci przewietrzyc troche umysl. Czlowiek chcialby tak pogodzic jedno i drugie. Gdyby to byly jakies zwykle wakacje , to pewnie bym nawet nie wyjezdzala ale chce pojechac zobaczyc rodzinke.Tak wlasnie mysle jak Wy. To moze byc moj ostatni urlop przed dlugim okresem oczekiwania na bobaska a moze i wrzesien bedzie szczesliwy.Odpoczne, nabiore sil. Poza tym mojej lekarki nie bedzie w lipcu wiec wrazie jakiegokolwiek klopotu nie wiem do kogo sie zwrocic. Mojemu mezowi tez przydadza sie wakacje, ktore chcial przeznaczyc na in vitro. Chyba dzis wygladal w gabinecie jak zombi, bo lekarka sie pytala ,czy bedzie mial urlop w tym roku. Zastanawiam sie tylko, jak to jest z organizmem. Lepiej jak najszybciej podejsc, czy jednak jest to ryzykowne, bo organizm jest jeszcze rozregulowany.
To tyle u mnie. Duzo sie rozpisalam odnosnie mojego dylematu
last time, urocze , przepiekne babelki. Nie moge sie doczekac, kiedy mnie bedzei dane zobaczyc taki widok. Niech rosna zdrowo
miliaa, sadze,ze te pecherzyki urosna jezscze do poniedzialku. Badzmy dobrej mysli. CO do moich szkrabow na zimowisku,to zostalo 4.
A plasterek przykleilam i jeszcze obwiazalam sie tasiemka sw. Dominkia. Personel nie widzal a maz na mnie dziwnie patrzyl
gieniek, dobrze ,ze maluchy maja sie dobrze, a ten krwiak mam nadzieje,szybko przestanie nas tu stresowac i sie wchloni.Odpoczywaj jak przykazal lekarz. My bedziemy Ci upzyjemniac czas

Twoje robczki sa coraz bardziej podobne do mamusi

juz nie przypominaja paskikonikow ;-)
anioleczek, kobito nie nos!!!! Masz sie oszczedzac. Kilka dni temu krwawilas a teraz zaczynaz forsowac. Oszczedzac sie mi tu prosze!!!!
mistle, lekarka powiedziala,ze najprawdopodbniej powodem poronienia byly wady genetycnze zarodka. Pozostale parametry, dotyzace budowy macicy, czy endo, sa bez zarzutu. Nie pytalam ja bezposrednio o Encorton , bo tutaj nie ma takiego leku o tej nazwie. Zapytalam, czy moj organizm mogl odrzucic zarodek. Powiedziala,ze w takich przypadkach podaje sie kortyzon a ja bralam kortyzon, aby zapobiec hiperce, takze ten aspekt tez odpada. Troche zaluje,ze nie przydusilam jej i nie naciskalam na cykl wspomagany hormonami ale jezscze nic starcone. Mam nadzieje.