gooossia17
Fanka BB :)
Moje szczęście ma całe 10mm, tętno 140. Dzisiaj mam dokładnie 7tydzień ciąży. Termin na 19.06. 2018. 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wklejam info:. Witamina D podwyzsza wynik AMH. Niedobor witaminy D (ponizej 30 we krwi) powiduje zanizenie AMH. Istnueje duzo opuklikowanych badan na ten tematnie, chyba nie. Ja pierwszy raz słyszę..
Pisałam ,że 8 , 4 dojrzałe a 3 się zapłodniłya ile Ci tych jajec pobierali? Mi w ostatniej 3 stymulacji juz tylko 2 a i tak lekarz mowi ze dwie szanse jeszcze są.
a które wyniki masz?![]()
Mam bardzo wysokie AMH i w trakcie stymulacji na 15 jajek wychodowalam 30 ... 10 wykorzystałam ,12 zamrozilam a 8 oddałam być może i te 12 jeszcze oddam. Jak mi one nie mogą dac szczescia to może komuś dadzą... a do nieba to wezmą mnie od razy odrzutowcem a nie windą za tak dobry uczynektemat ciężki, oczywiście szacun że zostałas dawczynią. Ja miała bym problem z adopcją komórki. Prędzej adopcja, ale trzeba byc 5 lat po slubie.. my jestesmy rok.. no nic poki co wierze ze się uda z moimi starymi i słabymi komórkami..![]()
Moje szczęście ma całe 10mm, tętno 140. Dzisiaj mam dokładnie 7tydzień ciąży. Termin na 19.06. 2018.![]()
Widać zła passa forum dopadła i nas.Trzymam mocno kciuki![]()
no to dobrze, że tylko słabo dodatnieChodziło mi o to,że bardziej szczegolowe wyniki ANA z rozpisaniem wartosci i rodzaju (dziś był do pobrania wynik w PDFie a wczoraj sama informacja ze dodatnie). I te bardziej szczegółowe dane nie są takie najgorsze (na szczęście są tylko słabo dodatnie). A na resztę wyników jeszcze czekam (mam nadzieję że do wtorku do wizyty u Pasnika będą). Zrobię jeszcze ANA3 bo one teraz mogą być najważniejsze.