Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Beta
wydaje mi sie, ze z tymi wynikami to jest roznie: ja 15 dnia po transferze mialam bete o polowe nizsza niz kolezanka (chyba Susine), ktora zrobila bete juz po 6 dniach. I zarowno ona jak i ja mamy bliznieta. Dlatego warto jeszcze te 4 dni poczekac.
Beta
wydaje mi sie, ze z tymi wynikami to jest roznie: ja 15 dnia po transferze mialam bete o polowe nizsza niz kolezanka (chyba Susine), ktora zrobila bete juz po 6 dniach. I zarowno ona jak i ja mamy bliznieta. Dlatego warto jeszcze te 4 dni poczekac.
Beta
Niestety, raczej nic z tego nie bedzie. przykro mi kochana.... mocno przytulam((((
Matylda
winko mozna pic, codziennie lub co drugi dzien, wazne zeby nie wiecej niz 200ml
kochana
Ty jestes 15 dni po owulacji... wynik ponizej 6 nie daje dobrych rokowan i nie czytaj na necie bo wszedzie sie pisze o ogolach. Twoj konrketny przypadke jest inny, bo beta jest robiona pozno jak na ivf
raz tylko sie spotkalam z kobita ktora miala wynik 5.9 i byla w ciazy ale to wynik byl z 10dpt, a nie 12dpt. sorry ze wydaje sie troche negatywna, ale nie chce zebys sie nastawiala bo prawdopodobienstwo ze jeste sukces jest jak 1:10000