reklama

Kto po in vitro?

hej dziewczyny
robię jutro test, chociaż uważam, że 11 dpt to trochę za wcześnie, ale co mam zrobić, że mnie strasznie korci:biggrin2:

memories02 nie bój się welfronu, nawet go nie poczujesz, kilka minut sobie pośpisz i już będzie po wszystkim, życzę
powodzenia i trzymam kciuki
madmax78 miliaa ma rację, uważaj na hiperkę, obserwuj siebie, ja od razu po punkcji dostałam dostinex do stosowania przez 8 dni, miałam troszkę wody, ale już jest w porządku
aniołeczek
to piękne przeżycie usłyszeć bicie serduszka swojego maluszka :biggrin2:, dbaj o siebie i malutką istotkę

reklama
kate1974-gratulejszyn, super wiadomość nasza księżniczko:-)
marcikuk,milia-no to trochę się zmartwiłam bo do tej pory było wszytsko ok. Przed transferem tego nie miałam, dopiero z 3 dzień,właśnie zmierzyłam brzuch +10cm a na wagę boję się wejść:no:. Ja już tyle pije ze mam wrażenie że tego nie mam gdzie zmieścić. A mogę pić jogurty, maślanki itp???, bo tego akurat też spijam dużo.

madmax78 nie martw się tylko obserwuj siebie bo mi właśnie lekarz mówił o takich objawach, które masz, mi ustąpiła hiperka po dostinexie a u Ciebie pewnie zagnieździła się jakaś istotka na trochę dłużej i to ona powoduje nasilenie hiperki, najlepiej zadzwonić do doktora
Czy podczas stymulacji zaobserwowano u Ciebie hiperkę?

Madmax
jesli masz już problemy z oddychaniem i +10 w pasie to nie ma na co czekac tylko jak najszybciej skontaktowac się z lekarzem żeby wdrożyć dodatkowe leki tj dostinex+kroplówka

madmax78 ja też się dobrze czułam podczas stymulacji tylko doktor na usg zauważył że nabieram dużo wody i musiałam na usg chodzić co 2 dni, zużyłam bardzo mało zastrzyków, w pewnym momencie miałam problem z zapinaniem spodni i na wadze przybyło 4 kg, ale po dostinexie wszystko wróciło do normy, waga spadła do tej przed stymulacją, ciuchy już także nie są za ciasne. Wiem, że hiperka jest niebezpieczna.
Ale nie ma co snuć hipotez, po prostu zadzwoń do swojego doktora.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry