madzialenak
mama na pełen etat
hej dziewczyny
robię jutro test, chociaż uważam, że 11 dpt to trochę za wcześnie, ale co mam zrobić, że mnie strasznie korci
memories02 nie bój się welfronu, nawet go nie poczujesz, kilka minut sobie pośpisz i już będzie po wszystkim, życzę
powodzenia i trzymam kciuki
madmax78 miliaa ma rację, uważaj na hiperkę, obserwuj siebie, ja od razu po punkcji dostałam dostinex do stosowania przez 8 dni, miałam troszkę wody, ale już jest w porządku
aniołeczek to piękne przeżycie usłyszeć bicie serduszka swojego maluszka
, dbaj o siebie i malutką istotkę
robię jutro test, chociaż uważam, że 11 dpt to trochę za wcześnie, ale co mam zrobić, że mnie strasznie korci

memories02 nie bój się welfronu, nawet go nie poczujesz, kilka minut sobie pośpisz i już będzie po wszystkim, życzę
powodzenia i trzymam kciuki
madmax78 miliaa ma rację, uważaj na hiperkę, obserwuj siebie, ja od razu po punkcji dostałam dostinex do stosowania przez 8 dni, miałam troszkę wody, ale już jest w porządku
aniołeczek to piękne przeżycie usłyszeć bicie serduszka swojego maluszka
, dbaj o siebie i malutką istotkę
. Ja już tyle pije ze mam wrażenie że tego nie mam gdzie zmieścić. A mogę pić jogurty, maślanki itp???, bo tego akurat też spijam dużo.
, gratuluję Tobie i mężowi, teraz to mężuś musi o Ciebie dbać, powodzonka w środę