reklama

Kto po in vitro?

Kate cudowna wiadomość. Gratulacje i dbaj o siebie. :-)

Madmax możesz sprawdzic z lekarzem, żeby się uspokoić, ja jeszcze nie jestem nic w stanie doradzić, ale najważniejsze żeby zachowac spokój, nasze ciała reagują inaczej. Trzymam kciuki

Madzialenak będę jutro cały dzień mocno zaciskała kciukasy.

Ja tymczasem miałam telefon z kliniki i w piątek robię sobie pierwszy zastrzyk z Gonal F, narazie dawka 100 IU, szczerze to nie mogę się doczekać.

Buziaczki dla wszystkich

reklama
kate gratulacje kochana!!! teraz mocno trzymam kciuki zeby betka ładnie przrosła:tak:
madmax dziewczyny dobrze tu pisza, to sa typowe objawy hiperki i powinnas skontaktowac się ze swoim lekarzem, bo nie ma żartów, ale myślę, że tez mozesz powoli sie cieszyc, bo skoro objawy hiperki nasiliły się po transferze, to prawdopodobnie sie udało i maleństwo sie zagnieździło:-)
madzialenak a ilu dniow miałaś podane zarodki??? myslę ze 11dpt spokojnie mozesz robic sikańca, ja robiłam 10dpt i juz była druga bladziutka kreseczka, 11dpt była już mocniejsza, także kochana myslę ze możesz tetsowac, trzymam kciuki;-)
memories powodzenia jutro na punkcji, obyły pobrali dużo ładnych jajeczek:-D daj znac po;-)

madzialenak ja robiłam rano, wtedy najlepiej:tak: ja miałam podany 3-dniowy i 10dpt robiłam sikańca, więc jak Ty miałaś 2-dniowy to jutro możesz robić. Tylko pamietaj ze kreseczka może byc naprawde bardzo bladzieńka, u mnie tak było, w pierwszym momencie jej nie zauważyłam i myslałam, że test jest negatywny, ale jak sie bardziej przyjżałam to była ta druga:-D a jakie masz testy jakies zwykłe czy takie czułe? bo ja robiłam bardzo czułymi testami takimi co wykrywaja ciaze niby jeszcze przed terminem @. trzymam kciuki za jutro &&&&&&&&&&&

reklama
kate ale fajnie spotkac kogoś od tego samego gina:-)Masz rację super człowiek-szkoda,że do niego nie trafiłam wcześniej(do niego skierował mnie dr Czekański u którego na monitoringi jezdziłam)No, ale jak to się mówi lepiej pozno niż wcale. Tak prowadzę u niego ciążę i nie wyobrażam sobie u kogoś innego-własnie w piątek mam kolejną wizytę:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry