Aga27 hope
Fanka BB :)
Lolitka kochana miejmy nadzieję że się uda, trzymam kciuki, uda się uda się uda się musi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jest ***..owo
tylko 1 embrion przetrwal do dzis, i to sredniej jakosci
CZEŚĆ DZIEWCZYNY
jestem tutaj nowa i jeszcze nie wszystkie posty i odpowiedzi przeczytałam ale już chciałam się zapytać Was czy któraś z Was miała ICIS?....w mojej rodzince(ja, mąż + 2 fretkito mój mąż ma problem, a konkretnie ma 1% ruchliwości plemników(mąż ma 27 lat) dodam że jest ich normalna ilość, mają ogonki, wygląd prawidłowy tylko są strasznie leniwe!!!
Staraliśmy się o dzidzię prawie 3 lata(minęło w lutym) i jakoś nie wychodziło więc poszliśmy do GP a ten skierował nas do specjalisty od niepłodności i planowania rodziny,przeszliśmy serię badań z nastawieniem że to ja nie mogę mieć dzieci(zawsze chorowałam na jajniki,torbiele,zapalenia itd)i tu niespodzianka okazało się że to mój mąż ma największy problem!!!...powtorka badań po kolejnych 3 miesiącach i bez zmian ,ja jestem po laparoskopii-mieli mi usunąć jajowód i torbieleale w czasie zabiegu okazało się że jest wszystko w porządku i nic nie usuwali!!!
W październiku 2009 roku otrzymałam list z kliniki in vitro że zostaliśmy wciągnięci do programu ICIS i że max.czas oczekiwania trwa 12 miesięcy na zabieg))
I.teraz moje pytania:
1. czy któraś z Was miała ICIS w UK?
2.jak długo czekałyście na zabieg?
3.ile zarodków miałyście exportowanych?(dodam że mam jajeczkowanie
oj na razie tyle z mojej historii !czekam z niecierpliwością na odpowiedzi i wracam do postów![]()
No i się bardzo cieszył :-) Ja zresztą też.