reklama

Kto po in vitro?

reklama
siada czasami nam wszystkim.... bo ciezkie to wszystko psychiczne.... ale jak se pomyslisz ze to walka o dzidzie to sie od razu lepiej robi.
moja rada to taka, zeby sie nie nastawiac ze musi sie udac. ja tak zrobilam za 1szym razem i bardzo to przezylam. bylam za pewna ze sie uda. teraz to wiem i zmienilam podejscie i jest mi latwiej. czekam teraz przez te 14 dni ale w miare spokojnie. trzeba sie uczyc pokory.... ciaza z ivf jest jak ciaza naturalna - w obu sa duze szanse powodzenia jak i porazki. embrionki czasem chca zostac a czasem nie.... wiec noe mysl ze sie musi udac, staraj sie spokojnie podejsc do tego, ze to proba po prostu i z pokora trzeba przyjac koncowy wynik procesu

oczywiscie zycze nam wszytskim zeby sie nam udalo, ale trzeba sie nie nastawiac za bardzo... bo za bardzo chciec to sie blokowac, a blokada psychiczna tylko pogarsza sprawe

nie nastawiam się, że się uda, ale to czekanie jest straszne, chciałbym już być po transferze i najlepiej po tych strasznych 14 dniach i żebym już wiedziała ....... wrrrrrrr

czesc wam!!!!
co tu taka cisza?
lolitka jak ty sie czujesz,mam nadzieje ze wszystko w porzadku. u mnie narazie spokoj czekam do 17.05.
dzisiaj bylam na kontroli mojej tarczycy wszystko jest ok.za tydzien jeszcze zobacze co tam jest we krwi,dzisiaj mi pobrali ale mysle ze bedzie w porzadku.
jak pamietam to pisalas ze jak sie zaczyna to wyciszanie to mam chlac ta wode juz,czy cos mi sie pokickalo.a bylam tez w mojej aptece pytalam o te wszystkie leki ze moze gdzies taniej sa ale dupa wszedzie maja jednakowe wysokie ceny.nawet ta babka z apteki tez jest w tym samym centum co ja i podchodzi tez do ivf.to tyle narazie.

matylda1980
07.05 zaczelas stymulacje tzn.co za leki teraz bierzerz?i jak na nie reaguje twoj organizm?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
chanelini
ja sie czuje bardzo normalnie. nic mi nie jest zupelnie oprocz typowych dla stymulacji objawow czyli: cycki wieksze, rzygac sie chce (bo jak sie lutke bierze to taki efekt), z deka zmeczona jestem ale nie bardzo....

i to na tyle:)

a Ty pij wode od wyciszania az do testu ciazowego....

lolitka
dzieki za szybka odpowiedz i ciesze sie ze w miare dobrze sie czujesz.
jak to dobrze ze zyje w dobie internetu,i prawda jest taka ze tu na forum wiecej rzeczy sie dowiedzialam od ciebie niz od swojego lekarza.dzieki ze jestes.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry