Tylko i aż 0.4A ok. Ja mam tylko 0.4 wiec nie wiedzialam ze na innych inaczej![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tylko i aż 0.4A ok. Ja mam tylko 0.4 wiec nie wiedzialam ze na innych inaczej![]()
Kochana myslalam o Tobie caly dzien. Jak dobrze ze wszystko z Babelkiem ok. Trzyman sie mocno (kibelka) i pisz do nasJa jestem po wizycie. Maluszek ma prawie cm, serduszko ladnie bije tylko ze mna kiepsko bo mam straszne mdłości od tygodnia. Pozdrawiam was kochane i zycze wszystkiego najlepszego w nadchodzacym roku, trzymam kciuki za was wszystkie
Marg, możesz zbadać betę. Jak będzie 0 to następne krwawienie możesz traktować jako @Oj chciałabym...bardzo. brzuch mnie dzisiaj boli, a konkretnie jajniki. Nie wiem jak to liczyć i myśleć, to krwawienie z oczyszczaniem to liczy się jako miesiączke? Bo nie wiem czy ja mam czekać na @ czy na cud owulacyjny??
No jest dziadyga bolesny. Najbardziej szczypie po zastrzyku. A siniory ohoho kolory tęczy.Tylko i aż 0.4ja miałam neoparin i był strasznie bolesny.
Kochana trzymaj się tule Cię cieplutkoZadzwoniłam wyjąc do Novum i jutro mam wizytę u dr Zygler... Boże, tak bym chciała zeby ta dzisiejsza pani dr - ze skądinąd świetnymi ocenami na znanym lekarzu - po prostu sie pomyliła... Tak bardzo. Ale ja tego serduszka tez nie widziałam... Na pierwszym i drugim usg tak pięknie biło. Dzis nic nie pulsowało. Boże spraw aby to była pomyłka... Koszmarna pomyłka...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Owulacja u mnie to graniczy z cudemMarg, możesz zbadać betę. Jak będzie 0 to następne krwawienie możesz traktować jako @
Teraz było poronienie, macica oczyściła sie z ciąży i endometrium złuszczyło się jak co miesiąc. Czyli to był taki mix @ z poronieniem. Teraz jak beta będzie 0 to teoretycznie powinna wystąpić też owu i dopiero kolejna @.
więc chyba aż tyle szczęścia to mieć nie będę...
ważne że ma synka i wspanalego męża...którego i tak namowie na leczenie
bardzo Ci kibicuje
Ja jestem po wizycie. Maluszek ma prawie cm, serduszko ladnie bije tylko ze mna kiepsko bo mam straszne mdłości od tygodnia. Pozdrawiam was kochane i zycze wszystkiego najlepszego w nadchodzacym roku, trzymam kciuki za was wszystkie
Oj tak...i brzuch na dodatek taki opuchnietyNo jest dziadyga bolesny. Najbardziej szczypie po zastrzyku. A siniory ohoho kolory tęczy.
Moje jajniki lubią czarny humor i sobie urządziły owulację przy poronieniu. Wcześniej nie reagowały nawet na leki, dopiero po drillingu. Kochana nigdy nie wiesz co kiedy zaskoczyOwulacja u mnie to graniczy z cudemale kto woe może kiedyś i mi urośnie jakiś pecherzyk...tylko trzeba będzie kolejnego cudu aby pękł
więc chyba aż tyle szczęścia to mieć nie będę...
ważne że ma synka i wspanalego męża...którego i tak namowie na leczenie
a Ty kochana pedz do Lidla po ananasa....i zostało Ci już tylko kilka dni picia wilka na Endo a później będziesz wisiała nad kibelkiem z dużym brzuszkiembardzo Ci kibicuje
![]()