misis188
Fanka BB :)
Niewiadomo gdzie bedzie ten pogrzeb. Asia cos o Rybniku chyba pisala o ile mnie pamięć nie myliTeż o tym myślałam. Tylko czy kwiaciarnia dostarczy wieniec na pogrzeb? Chyba że któraś się wybiera i mogłaby kupić wspólny.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niewiadomo gdzie bedzie ten pogrzeb. Asia cos o Rybniku chyba pisala o ile mnie pamięć nie myliTeż o tym myślałam. Tylko czy kwiaciarnia dostarczy wieniec na pogrzeb? Chyba że któraś się wybiera i mogłaby kupić wspólny.
Acha. No ale to nie podwójna dawka w ten dzień, może to tez wazneJeden raz tez moze byc ja tak biore 6 dni 75 i raz 100 zalecenia endokrynologa
Paśnik zaleca cytokiny (kirów mi np nie zlecał). Ale mówił, że jak chcę to allo zamiennie zamiast cytokin (CBA)
No nie wiem wlasnie ale skontaktuje sie jutro z Asia wypytam dokladnie o najblizsza kwiaciarnie obok miejsca gdzie mieszka lub gdzie sama bedzie zamawiac wieniec i ewentualnie odbierze nasz razem ze swoimTeż o tym myślałam. Tylko czy kwiaciarnia dostarczy wieniec na pogrzeb? Chyba że któraś się wybiera i mogłaby kupić wspólny.
Ja sobie tą teorię mojego przypadku sama wymyśliłam, ale ostatnio na wątku o poronieniach dziewczyna pisała, że jej jakaś pani prof Jerzak z Wawy (ponoc dość znana, może któras o niej słyszała) zabroniła łykać samych metyli - to taki mniej więcej przypadek jak mój - że ponoc przy mthfr w wersji hetero organizm może korzystać z tego nieuszkodzonego ramienia genu i tu lepiej sprawdzają się syntetyki, ewentualnie w połączeniu z małą ilością metyli. I po co jej ta profesura, skoro ja do tego doszłam sama po kilkumiesięcznej obserwacji swojego organizmu huehueJesli wyszlaby ci mutacja to noe powinno sie brac syntetycznego kwasu foliowego choc to tez w zaleznosci ktora wersja mutacji ci wyjdzie i homo czy hetero. Bo jak widac po Asi jej homocysteina obniza sie po mieszance syntetyku i metyli co wskazuje ze nie do konca jej organizm nie przysfaja syntetyku.
Jesli nie masz mutacji a bierzesz metylowana forme to kwas foliowy moze byc podwyzszony od tego
o tym samym pomyslalam, jestem zaKochane mam propozycje skoro dobrze sie zmobilizowalysmy przy zbiorce dla Damiego.
A niestety wiekszosc z nas choc by chciala to nie bedzie mogla pojechac na pogrzeb zeby go porzegnac. Moze zrzucimy sie na nasz grupowy wieniec dla naszego kochanego rodzynka. Zamowimy wieniec w kwiaciarni jesli bedzie mozna to zrobimy przdlew do kwiaciarni jesli nie do pieniazki przelejemy dla Asi
Co wy na to ?
Jeju. Dzieki. Jakie Wy madre. Czyli te allo mlry powinny byc wieksze niz 0 zeby bylo ok? Czy wlasnie powinny wyniesc 0?
No toz Ci zrobilam ekstrakt z artykulu
Ok. Czyli minimum 2 tygodnie.
jak zmarl moj tata , to z pracy od brata z irlandii zamowili wieniec ale na nasz adres domowy, dzien wczesniej byl dostarczony ,Też o tym myślałam. Tylko czy kwiaciarnia dostarczy wieniec na pogrzeb? Chyba że któraś się wybiera i mogłaby kupić wspólny.
Ja sobie tą teorię mojego przypadku sama wymyśliłam, ale ostatnio na wątku o poronieniach dziewczyna pisała, że jej jakaś pani prof Jerzak z Wawy (ponoc dość znana, może któras o niej słyszała) zabroniła łykać samych metyli - to taki mniej więcej przypadek jak mój - że ponoc przy mthfr w wersji hetero organizm może korzystać z tego nieuszkodzonego ramienia genu i tu lepiej sprawdzają się syntetyki, ewentualnie w połączeniu z małą ilością metyli. I po co jej ta profesura, skoro ja do tego doszłam sama po kilkumiesięcznej obserwacji swojego organizmu huehue![]()
Miło być tu z Wami.Jesteście dzielne i mądre babki :-) Cóż,ja mam jutro trzecią weryfikacje,to będzie 10 dpt.Jeszcze 3 dni temu bety ani śladu, jutro dowiem się jak jest.Postaram się nie ryczeć, jak będzie źle.Trzymajcie kciuki