Też tak myślałam...Ale jednak szkoła bardzo często nie chce robić sobie problemuBardzo ciężka sprawa, trzeba reagować. Myślałam, że nie wydaje się dziecka jak ktoś jest pod wpływem
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też tak myślałam...Ale jednak szkoła bardzo często nie chce robić sobie problemuBardzo ciężka sprawa, trzeba reagować. Myślałam, że nie wydaje się dziecka jak ktoś jest pod wpływem
![]()
Beta 0 [emoji22]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No nieeTrochę ch**owoMam problem z łożyskiem i nie wiem czy ne wyląduję w szpitalu i to na długo...
U mnie jakby kto kurek odkrecił , nigdy takiej nie miałamJa miałam powódź stulecia....wogole po stymulacjach i leczeniu to mam bardzo obfite miesiaczki...
No nieea co się dzieje dokładnie? Jest szansa, że się to jakoś samo "naprawi"? Który masz teraz tc? Jakoś chyba koło połowy już jesteś?
@marg88 lepiej zapobiegac niż leczyć. Zglos to gdzie$ i miejj czyste sumienie - bo nastepnym razem mama może uderzyć zamocno i tragedia będzie. Opieka mamę poobserwuje itd. , a ty bedziesz spała spokojniedyrektor nic nie wie bo Pani prowadząca grupę tylko się przygląda i obiecuję za następnym razem zareaguje. Ale w poniedziałek nie dam za wygraną i niech zacznie z tym.coś robić, przynajmniej porozmawiać z matką. Pokochałam tą małą istotę w przedszkolu, ona tak potrzebuje bliskości przytulania...a matka zachowuje się jak najgorsza s...![]()
Zapytaj jakiegos wladnego ale tak oficjalnie - czy mozesz wydac dziecko nietrzezwemu opiekunowi? takiemu ktory na twoich oczach uderzyl to dziecko. Poczekaj na oficjalna odpowiedz. jesli ktos zacznie no wiesz ale no bo opinia itp to bym walnela ze jesli dojdzie do tragedii to policji te rozmowe przytoczę. a sama bym zadzwonila na policje anonimowo ze pijana kobieta prowadzi male dzievko na ulicy...Dziewczyny mam sprawę. Może któraś z Was się orientuje jak to załatwić , jak wiecie pracuje w przedszkolu i jest tam sytuacja na która się patrzeć nie mogę.... i mówię dość najwyżej stracę pracę. Jest jedną mama która sama wychowuje dzieci i potrafi odebrać dziecko pod wpływem alkoholu z przedszkola...ja jako pomoc a nie nauczyciel prowadzący nie mam prawa głosu. Ale nie mogę na to patrzeć...a dzisiaj słyszałam jak ta mama uderzyła dziecko...poradzcie mi co robić ???
Ojoj, to odpoczywaj dużo :* mam nadzieję, że mąż cię we wszystkim wyręcza. Wiadomo co jest tego przyczyną? Samo z siebie tak się dzieje?Centralnie przodujące, połowa stuknęła, podobno się już nie podniesie. Objawów brak, na USG takie coś wychodzi.
Ojoj, to odpoczywaj dużo :* mam nadzieję, że mąż cię we wszystkim wyręcza. Wiadomo co jest tego przyczyną? Samo z siebie tak się dzieje?