Dokładnie i ja pewnie znowu będę trzęsła portkami jak Mała będzie miała ciche dni ..Spokojnie, na początku tak właśnie jest ze te ruchy są, potem ich nie ma i potem znów są.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie i ja pewnie znowu będę trzęsła portkami jak Mała będzie miała ciche dni ..Spokojnie, na początku tak właśnie jest ze te ruchy są, potem ich nie ma i potem znów są.
Oo A jak to nie zrobili ? Pytałaś czemu ?to ja juz po wizycie. Coz nie zrobil mi usg (!!!) wiec nic nie wiem co u dzidzi. wiem ze przytylam 2 kg przez miesiac![]()
Na bliźniako rośnie książkowo :-)Dziewczyny beta 11 dpt 510,2
13 dpt 1177,9
Czy dobrze przyrasta?
to ja juz po wizycie. Coz nie zrobil mi usg (!!!) wiec nic nie wiem co u dzidzi. wiem ze przytylam 2 kg przez miesiac![]()
Dziewczyny gratuluję pięknych bet
Mam pytanie czy jest któraś chętna na termin 30.04 do Paśnika, bo ja niestety nie jadę więc chętnię komuś oddam![]()
Ja mialam. Akurat nie potrzebowalam zeolnienia (po prostu soboe odpoczywalam) ale mi je proponowano. Tylko za ja troche na pozniejszym etapie bylam.
Jak tam Biedroneczko, kiedy bedziesz w szputalu? Myslalam dzis o tobie, jestes nie do zapomnienia. Super babeczka :*
Mi się nie udało. Nie jestem w ciąży :-( dobrze, że mam jeszcze 3 mrozaczki.
Nie wiem. Moze to z powodu prenatalnych bo 27.03 mialam a za tydzien amnio i stwierdzil ze mnie meczyc nie bedzie :/Wizyta bez USG? Ja głównie dla USG chodzę na wizyty.
A dlaczego lekarz nie zrobił Ci USG?
Shaggy a Ty jeździsz do Sro...i czy unas w miescie masz wizyty kontrolne ??to ja juz po wizycie. Coz nie zrobil mi usg (!!!) wiec nic nie wiem co u dzidzi. wiem ze przytylam 2 kg przez miesiac![]()