reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Trzcinka trzymam kciuki, niech maleństwo zostanie z Tobą do konca:tak: Mam nadzieję, że uda się jeszcze coś zamrozic;-) Dbaj o siebie i trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&

reklama
Witajcie dziewczyny, czy można się przyłączyć??
Od razu mam pytanie, czy są tu dziewczyny które podeszły lub podchądzą do in vitro w klinice Gynocentrum w Katowicach lub zakwalifikowały się do programu dofinansowania przez fundację Cud In vitro ?? Pytam bo sama jestem zapisana na pierwszą wizytę i chciałabym do tego programu przystąpić.

Ja jestem po biopsji. trochę boli ale nic to, dam radę. jutro ważny dzień i mam tylko nadzieje że wszystko będzie ok.

sony ja się lecze w gyncentrum ale z żadnego dofinansowania nie korzystałam. jestem w programie 2+1.
do jakiego doktora się umówiłaś?

Trzcinka zobaczysz będzie dobrze. Tylko teraz odpoczywaj i dużo leż. Zero stresu i zdrowe odżywianie. Ja dzisiaj w sklepie upolowałam kalafiorka i brokułka. Będzie na parze.

Ja jestem po biopsji. trochę boli ale nic to, dam radę. jutro ważny dzień i mam tylko nadzieje że wszystko będzie ok.

sony ja się lecze w gyncentrum ale z żadnego dofinansowania nie korzystałam. jestem w programie 2+1.
do jakiego doktora się umówiłaś?
Umówiłam się do dr Mercika. Mam już wszystkie badania zrobione i jestem po 5 inseminacjach i jednej ciąży biochemicznej, wcześniej leczyłam się prawie 2 lata w Provicie.

Ostatnia edycja:
A czy wymaga badania kariotypów przed in vitro?? i jaki u ciebie był koszt leków. Ja ide do niego w piatek rano. Piszesz, że jest małomówny, ale czy odpowiada na pytania??
To jaki to program 2+1 skoro miałaś raz IVF a teraz crio?? Myślałam, że całe pełne 3 próby masz??
Mnie w Provicie mówili że koszt IVF to ok. 10 tys. i jak się nie uda a będę miała zamrożone zarodki to koszt ich podania to już tylko 1 tys.

Ostatnia edycja:
reklama
nie wiem czy wymaga kariotypów. ja miałam je zrobione dawno temu bo 12 lat temu. mam crio bo jestem po pierwszej stymulacji w ramach progarmu. pierwszy transfer się nie udał i jutro mam crio z tego co mi zostało. crio kosztuje 1000zł. za program płaci się jednorazowo 13900, leki oddzielnie. mnie leki wyniosły około 3000zł.

Do góry