Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mąż też rodziców już nie ma, tak że tak jakbyśmy my następni w kolejeczce byli, jak juz pokolenia wyżej nie ma, ale uciekłam od tematu...szczerze, nie mam nikogo, do sąsiadów nie pójdę
, rodzina daleko, z mężem ostatnio ot tak, ale mąż to mąż, a oparcie to oparcie
skąd Ty je wytrzasnęłaś? Jest piękne
w sobotę będziesz mniej więcej wiedziała, kiedy w obroty wejdziesz...w żyłę ci dadzą.... a swoją drogą odlocik jest niezły, mnie tam się podobał moment błogiej bezsilności
trochę nie dziwię się narkomanom
gorzej potem
ale a twoją dobrą duszką mogę być, pomyśl przed zabiegiem o mnie, a będę cię duchowo wspierać a wtedy musi być dobrze, pamiętaj ja mam wyczucia, tylko ze na siebie nie potrafię.....Madzialenak wszystkie tu przeszłyśmy swój krzyż:-( każda z nas za swoją usłaną wielkimi kolcami róż drogę powinna kiedyś dotrzeć do kwiatua nie tylko łodyga z przeszkodami każda z nas powinna mieć order
za długą mozolną trudną ciężką i męczącą drogę do celu, Ty też przeszłaś swoje kochana, każda z nas.
Prawda jest taka, że Nikt nie zrozumie nas tak jak my same, nigdy nie jesteśmy w stanie wiedzieć co ktoś myśli czy czuje, ale my to rozumiemy, bo łączy nas to samo, każda ma swoje przejścia, ale cel mamy jeden dlatego tak bardzo dobrze się rozumiemy![]()