reklama

Kto po in vitro?

reklama
Gotadora piękna pamiątka. Jeszcze Wszystkich Świętych za pasem, aż mi łezki stanęły, pomyślałam o mijej kochanej mamie, która też juz czas temu odeszła, o tak prawde mówiąc nie mam nawet komu się zwierzać, mam tylko starszego ojca (75 lat) on nie rozumie pewnych spraw, nawet mu o naszych staraniach nie mówimy, jego zdanie zawsze, a po co ci? ...będziesz miała spokój i więcej czasu i kasy dla siebie, ale sam z wielodzietnej rodziny pochodzi, nas tez w domu trójka była, każdy w swoją drogę po świecie się porozchodził, a on taki;-), tak że mu nie przegada, wiek tez swoje robi, marudzi, chodzić koło niego trzeba, ale:rofl2: mąż też rodziców już nie ma, tak że tak jakbyśmy my następni w kolejeczce byli, jak juz pokolenia wyżej nie ma, ale uciekłam od tematu...szczerze, nie mam nikogo, do sąsiadów nie pójdę:no:, rodzina daleko, z mężem ostatnio ot tak, ale mąż to mąż, a oparcie to oparcie:sorry:
Gotadora moje pytanko, Ty tam gdzieś jesteś na tym filmiku? Albo na stronce którejś? jakoś tak mi się przez myśl przemknęło, że może?

Molla :-) jestem, a jakże , na filmikach, i na kontakcie, włosy mam tylko inne
wink2.gif

ja w sumie też nie mam z kim porozmawiać, mama daleko, zresztą strasznie przeżywa tę naszą walkę. Czasem tak myślę jakże inne byłoby życie, wszystko zależy od jednej chwili, jednej decyzji, Golden Life to tak pięknie ujął w swojej piosence:

"życie tak piękne choć kruche jest, wystarczy jedna chwila by zgasić je..."

Dzięki Lawendowy za piękne serducho:happy: skąd Ty je wytrzasnęłaś? Jest piękne:tak: w sobotę będziesz mniej więcej wiedziała, kiedy w obroty wejdziesz...w żyłę ci dadzą.... a swoją drogą odlocik jest niezły, mnie tam się podobał moment błogiej bezsilności:szok: trochę nie dziwię się narkomanom:rofl2: gorzej potem:confused2: ale a twoją dobrą duszką mogę być, pomyśl przed zabiegiem o mnie, a będę cię duchowo wspierać a wtedy musi być dobrze, pamiętaj ja mam wyczucia, tylko ze na siebie nie potrafię.....

Szczerz tak myślałam, że to ty, jak oglądałam i spojrzałam na fajną kobitkę:tak: to odrazu wyczułam, że to ty i ta laska na zdjęciu(inny kolor włosków niz na filmiku) a patrzyłam na zdjęcie jeszcze w pracy, to pokazałam, jakbym wiedziała, że to moja koleżanka:happy:

Madzialenak wszystkie tu przeszłyśmy swój krzyż:-( każda z nas za swoją usłaną wielkimi kolcami róż drogę powinna kiedyś dotrzeć do kwiatu:tak: a nie tylko łodyga z przeszkodami każda z nas powinna mieć order:happy: za długą mozolną trudną ciężką i męczącą drogę do celu, Ty też przeszłaś swoje kochana, każda z nas.
Prawda jest taka, że Nikt nie zrozumie nas tak jak my same, nigdy nie jesteśmy w stanie wiedzieć co ktoś myśli czy czuje, ale my to rozumiemy, bo łączy nas to samo, każda ma swoje przejścia, ale cel mamy jeden dlatego tak bardzo dobrze się rozumiemy:tak:

molla święte słowa, pięknie to ujęłaś. Ja także nie mam z kim pogadać o swoich problemach bo nikt kto tego nie przeszedł nie wie o "co mi chodzi" i co przeżywam. Dzień w którym natrafiłam na to forum był najszczęśliwszym. Chciałabym Was wszystkie poznać i uściskać za to, że jesteście takie Kochane.

reklama
Molla, to będzie moje 5 znieczulenie i to dość krótkie :-) Ale błogość jest faktycznie niezła.
A jeśli chodzi o ♥, to robisz je tak: klikasz alt i w tym samym czasie 3, na klawiaturze numerycznej i masz ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥,
ile tylko chcesz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry