Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lawendowy Sen nie denerwuj się, będziesz w dobrych rękach ... a potem obudzisz się w pokoju obok, mąż pewnie będzie też, mój trochę za bardzo bawił się pilotem od łóżka
lawendowy sen naprawdę nie masz się czym denerwować, wiesz co to znieczulenie, jajeczka wyhodowałaś na pewno dorodne. Wszystko się uda, molla nie bez powodu tyle razy Ci gratulowała :-):-)
:
jeśli chodzi o pęcherz to .... po transferze lekarz pozwolił po 10 min na "siku" , ale wstać nie było można, ale p.pielęgniarka powiedziała, żebym się nie martwiła i mi pomoże, z takim jakimś nocnikiem, cuda robiła, wodę odkręcała, ale ja i tak nie dałam rady przy niej
a ja po punkcji mogłam wstać po 15 minutach i iść do toalety. Tak się dobrze czułam, że chciałam już iść do domu, ale kazali 2 godziny zostać w klinice.