reklama

Kto po in vitro?

reklama
gotadora póki co to nie, ale możesz być w bazie tzn. numer rejestracyjny Twojego samochodu i jak Ciebie policja zatrzyma do kontroli i sprawdzą w bazie, że przekraczasz prędkość to mogą Cię skasować.

Madzialenak patrz no, ja góry, ty morze cała polska nas dzieli, dziewczyny zewsząd, a marzenie jedno mają wspólne, mimo, że się nie widziałyśmy, a się znamy, wiemy, co nas cieszy, co męczy, kiedy ciarka czy łezka w oku, wiem jedno, że te same okoliczności jakie by nie były, my wszystkie odbierałybyśmy tak samo:tak:

nie no, lepiej niech łapią tych rajdowców, a już w szczególności ciężarówki - wiecie,że ostatnim razem cztery na trzeciego wyprzedzały, my z naprzeciwka no prawie do rowu, co taki idiota ma w głowie, ja nie wiem ... co do mnie i mego M to byliśmy zatrzymywani, szczególnie mój M, bo ma większy i nowszy autek, no i on to potrafi szybko jeżdzić, raczej nie mają nic w bazie, w ogóle to wygląda jakby problem był z odczytywaniem brytyjskich dokumentów ( są zupełnie inne jak polskie)

dziewczyny, ale ja będe z M, więc to nie może być babskie spotkanie - o ile je zorganizujemy, ale wiecie, że to pierwsza wizyta, poprzednio zdarzało mi się być po dwa, trzy razy na tydzień w Gdyni

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry