reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lawendowy- nie boj sie punkcji, u mnie to nawet pkazywali mi na ekranie, kiedy lekarz wbijal sie igla w pecherzyki i ja ladnie pobieral. Jedna pielegniarka siedziala i za lapke trzymala i wszystko tlumaczyla. Dalam rade nawet wszysko obejrzec i nie zemdlec :).Zycze duzo pecherzykow.

A przed transferem nie wiedzialam ze pelen pecherz az taki wazny, zreszta myslalam , ze bede dluzej czekac i skorzystalam z wc i szybko wypilam 2 szklanki wody. I oczywiscie zaraz mnie zawolali. Ale dali rade, ogolnie wtedy po prosty musza mocniej przycisnac glowice usg do brzucha.

hej dziewczynki ja tez niestety w UK mieszkam i choc bardzo chcialabym to nie dam rady tym razem sie zobaczyc. Moje miejsce rodzinne, ktore kilka razy w roku odwiedzam jest pod olsztynem i zawsze w Gdansku londujemy, wiec jest szansa ze kiedys w przyszlosci z wozeczkami mozemy sie spotkac:-)
Chetnie dolacze do waszych przyjaciol na FB:tak:

reklama
zawijam pod pierzynkę, jutro do roboty na 7:00. jutro łączymy się:-) Kolorowych snów przyjemności przed snem-jak da radę:confused2: i jutrzejszego dnia lepszego niż dziś, nie musi byc odrazu euforia byle byłby z uśmiechem i bez łez:happy: bez większych problemów niż dziś:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry