reklama

Kto po in vitro?

reklama
Marcysiowa to dziś pewnie wcześnie zasnęła , bo coś się nie odzywała
wink2.gif

Marcysiowa to dziś pewnie wcześnie zasnęła , bo coś się nie odzywała
wink2.gif

Marcysiowa się odzywa jak zwykle pierwsza. Tak jak koleżanka przewidziała o 21 już mnie nie było. I co rano zastałam? Normalnie 12 stron do przeczytania! Ale mi się udało. Mój mąż to już się ze mnie śmieje, że ja z tym spaniem mam przegrane. Wieczorem szybko śpię a rano do pracy wstać to walka.

Ja jestem za spotkaniem, jeśli wy bierzecie swoje zwierzęta to ja biorę swoje rybki :-D

Elala a ty skąd jesteś?

Też chcę do waszego grona na fb dołączyć! Podeślijcie mi linki do siebie dobrze?

A tak w ogóle witam w ten piękny biały (przynajmniej u mnie) poranek :-)

cześć dziewczyny, faktycznie wczoraj poszalałyście z tym pisaniem:-).chetnie spotkała bym sie z wami ale ja do gdańska mam około 600km.:-( .
miłego i spokojnego dzionka .
u mnie leje:shocked2: zaczęła się jesień.
benle cały czas o tobie myślę i mam nadzieję na dobre wiadomości, kciuków nie puściłam nawet na chwilę.

Witajcie dziewczynki, widzę że tu dużo miłośniczek zwierząt, do których zresztą ja też się zaliczam :-) w swoim inwentarzu mam najukochańszą sunię wyżła niemieckiego, którą traktujemy jak nasze dzieciątko i świnkę morską :)
ja też bym chętnie się z Wami spotkała, ale ja w tamtych stronach nie bywam niestety bo to daleeeeko ode mnie, a szkoda. Ja też się do scyzoryków zaliczam i mimo wszystkich wad lubie swoje miasto :)

Pozdrawiam wszystkich cieplutko bo tutaj świeci piękne jesienne słoneczko :-)

Witajcie dziewczyny!! Na chwilę weszłam, jestem w pracy, ale musiałam się przywitać:-). Widzę allegra, że obie jesteśmy scyzoryczki:tak:. jakbyś mogła mi napisać gdzie podchodziłaś?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry