• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mieciu ciesz się, że Cię nic nie męczy, bo jak zacznie, to już tak szybko nie popuści. W pierwszej ciąży też nie miałam mdłości, nie wiedziałam co to zgaga, po latach nadrabiam. Na Twoim etapie też nie miałam żadnych objawów poza bolącymi piersiami a teraz wiecznie jak na kacu, mdłości, zgaga, bóle głowy, słabość, puls 100, nie można normalnie funkcjonować. Tak więc nie wywołuj wilka z lasu. :-P
Dokladnie czekamy na te wszystkie objawy ale to wcale nie jest nic przyjemnego takze Mieciu nie pros sie o nie oby ich nie bylo jak najdluzej. A jesli chodzi o cycki to nie jest tak ze bola caly czas jest tak ze 2 dni bola pozniej 1.5 tyg przerwy i znowu bola. Mnie teraz to juz nawet swedza

Hej
Powracam w sobotę 18 sierpnia miałam Transfer mrozaczka 1BB ( progeteron 36)we wtorek robiłam progesteron i wynik 28.02 ( doktor mówi że Bardzo dobry)
W piątek mam powtórZyć progesteron.
Ja już się stresuje bo nie mam żadnych objawów.
Ale mam nadzieje ze dzięki wujkowi Jarkowi lekach immunopresyjnych i Intralipidzie beta poszybuje w górę.
Trzymam kciuki kochana [emoji110][emoji110][emoji173][emoji173]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry