gosia321
Fanka BB :)
Mozna byloby sprobowac poprawic morfologie nam w tym pomogla maca firmy swansonDziewczyny czy Wy może mi coś powiecie o takich wynikach nasienia, lekarz mi tylko powiedział: Wystarczy nam. Na co zwracać tutaj uwagę?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mozna byloby sprobowac poprawic morfologie nam w tym pomogla maca firmy swansonDziewczyny czy Wy może mi coś powiecie o takich wynikach nasienia, lekarz mi tylko powiedział: Wystarczy nam. Na co zwracać tutaj uwagę?
To moze tez problem z kirami a jakie badania robilas? Wybierasz sie do pasnika?Jeszcze nie wiem, czekam na wyniki. U mnie beta nigdy nie ruszyła, dopiero szukam powodów, dlacczego
Bardzo ci współczuję... Dziś pozwól sobie na łzy, ale nie poddawaj się. Coś się zadziało, a to już plusNic z tego w poniedziałek beta 131 dzisiaj 41. Jestem załamana. Cały czas ryczę nawet u lekarza. Nie ma mnie kto przytulić.
Tak, jak tylko dostanę wyniki, w połowie września pewnie. Liczę na niego, tyłu już pomógł.To moze tez problem z kirami a jakie badania robilas? Wybierasz sie do pasnika?
Ja tez licze na niego. A ty inne sprawy typu droznosc itp (nie immunologiczne) masz w porzadku?Tak, jak tylko dostanę wyniki, w połowie września pewnie. Liczę na niego, tyłu już pomógł.
Pewnie!! Nie ma innej opcji!!Jesteście kochane, bardzo dziękuję za tyle wsparcia. Już przestałam wyć. Pewnie jak zaraz spotkam się z mężem to zacznę znowu. Ale jest już trochę lepiej. Lekarz zapytał się co robimy. Ja powiedziałam że niech nie przejmuje się że płaczę bo nie powstrzymam tego ale ja chce od razu walczyć. Pan doktor przedstawił mi trzy opcje postepowania. Przypomnę że mam zamrożone 9 komórek i brak zarodków. Opcje którą wybrałam to stymuluje mnie od nowa. Pobiera komórki. Potem odmraza 9 które zostały i zapladnia wszystkie. Teraz to może zrobić bo poprzednio tylko 1 zarodek przetrwał. Staram się myśleć pozytywnie, że pierwsza próba i coś już ruszyło. Będzie dobrze. Prawda?
U nas słabe nasienie jest problemem. Poza tym po mojej stronie jest problem z trudnymi transferami - nie można się dostać do szyjki macicy i transfery są w znieczuleniu ogólnym, a to podobno niedobrzeJa tez licze na niego. A ty inne sprawy typu droznosc itp (nie immunologiczne) masz w porzadku?
Jesteście kochane, bardzo dziękuję za tyle wsparcia. Już przestałam wyć. Pewnie jak zaraz spotkam się z mężem to zacznę znowu. Ale jest już trochę lepiej. Lekarz zapytał się co robimy. Ja powiedziałam że niech nie przejmuje się że płaczę bo nie powstrzymam tego ale ja chce od razu walczyć. Pan doktor przedstawił mi trzy opcje postepowania. Przypomnę że mam zamrożone 9 komórek i brak zarodków. Opcje którą wybrałam to stymuluje mnie od nowa. Pobiera komórki. Potem odmraza 9 które zostały i zapladnia wszystkie. Teraz to może zrobić bo poprzednio tylko 1 zarodek przetrwał. Staram się myśleć pozytywnie, że pierwsza próba i coś już ruszyło. Będzie dobrze. Prawda?
Będzie. Wiem, że dziś to kiepskie pocieszenie ale implantacja była....nie wiem czy gadałaś immunologie, nie łapie się już w tym co kto ma i z czym walczy.Jesteście kochane, bardzo dziękuję za tyle wsparcia. Już przestałam wyć. Pewnie jak zaraz spotkam się z mężem to zacznę znowu. Ale jest już trochę lepiej. Lekarz zapytał się co robimy. Ja powiedziałam że niech nie przejmuje się że płaczę bo nie powstrzymam tego ale ja chce od razu walczyć. Pan doktor przedstawił mi trzy opcje postepowania. Przypomnę że mam zamrożone 9 komórek i brak zarodków. Opcje którą wybrałam to stymuluje mnie od nowa. Pobiera komórki. Potem odmraza 9 które zostały i zapladnia wszystkie. Teraz to może zrobić bo poprzednio tylko 1 zarodek przetrwał. Staram się myśleć pozytywnie, że pierwsza próba i coś już ruszyło. Będzie dobrze. Prawda?