Biedroneczka83
Fanka BB :)
Juz bede w kalendarzuja jednego maluszka wezme tez 5 dniowego
oby ten czwartek byl dla nas szczesliwy!!
![]()
Trzymam za Was wszystkie mocno kciukii!!!!
Koniec tych dumnych transferków!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Juz bede w kalendarzuja jednego maluszka wezme tez 5 dniowego
![]()
Jaaaaa [emoji6]ps. Znow razem [emoji4]A ktora z Was robi transfer we wrzesniu albo pazdzierniku?
Jak robisz wedlinke?Wiesz Jan w ogóle nie kupuje wędlin sama robię z piersi z indyka w bandaż piękne i ziołach pyszotka polecam pasztet też robię sama z mieska i bardzo dużo warzyw marchewka pietruszka gałka muszkatołowa i piękne w foremka później może... Ja mieszkam na bardzo niewielkiej miejscowości więc jajeczka też od szczęśliwych Kurek dużo a ten temat czytałam i jakieś dwa lata staram się nie jeść wędlin gotowych zastanawiamy się z mężem nad wedzarnia ale najpierw musimy się z in vitro uporać![]()
No pieknie te jajcory wywalil bezwstydnik [emoji16][emoji16]Hehehehe tak się moje pieski relaksujamam nadzieję że nikogo nie urazilam tym zdjęciem
![]()
Na stale sa w biedrze w lidlu nie wiem. I co bylas u tej spowiedzi?kupiłam kilka razy w ofercie czasowej w różnych sklepach, a w lidlu jest na stałe? mam do lidla nie po drodze, ale się przejadę jak by było...
Które u ciebie podejście? Ja to raczej nie mam co decydować ile chce ...tak mi się zdaje ... czwartek zadecyduje czy wszystko będzie ok i czy ładnie się odmrożą będę wiedziała o 10 dopiero czy mam po co jechacJuz bede w kalendarzuja jednego maluszka wezme tez 5 dniowego
![]()
Bardzo mi przykro kochana[emoji30]Nic nie urosło dziewczynki. Także dupa.
Super, że tak podchodzisz. Jesteś dzielna.Zastanawiam się czy teraz zgarnąć dwójeczkę czy pojedynczo probowac. I chyba sobie miesiąc odpocznę![]()
![]()
, a jak ktoś dojeżdża z innej miejscowości? Masakra. Metody jak w latach 90 w przychodni w pyziej górce. Ciekawe jak wygląda stymulacja (w invikcie rano badania hormonów i za min. 2 godz. wizyta) Mam nadzieję, że laboratorium embriologiczne jest na miarę XXI wieku, bo po to w sumie chcę tam pójść.