Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Glupotka ale hormony i niepewność w glowe mnie wala!
To tak, jak u mnie. Mam nawet problem z aplikacja luteiny, bo najzwyczajniej się nie mieści.
A dzisiaj w poczekalni u dr, wyglądałam jak bym przyszła na kontrolę w 5 miesiącu ciąży![]()
luteina mnie przeraża, zapytam się lekarza czy mogłabym w ciągu dnia brać doustną a na noc dopochwową. Mam problem z aplikacją w pracy :-(
Dzieki za pamieć dziewczyny. rzeczywiście jutro testuje. zobaczymy co wyjdzie ale czuje sie beznadziejnie małpowo, a w dodatku od kilku dni mam takie dziwne uczucie w dole brzucha, tak jakby w macicy mi sie coś trzepotało. wczoraj tak miałam prawie cały dzień co chwilę, jakbym motyla w macicy miała
. boję się że ona chce sie pozbyć tego co w niej jest
. sama nie wiem. Tak bardzo chcę wierzyć że w końcu sie udało ale ciężka sprawa. zobaczymy jutro czy cokolowiek się zadziało. chciałabym żeby już było jutro
.
Za to w nocy miałam piękny sen że zrobilam test i wyszły II krechy takie czerwone i wyraźne. no ale to tylko niestety sen:-(.
Agapl jak masz w domu żurawinę choćby suszoną to sobie podjadaj w razie gdyby te twoje dolegliwości od pęcherza były. a jak nie są to i tak nie zaszkodzi. A moze cię dzidzie gryzą i to dlatego;-).
Żurawina jest najlepsza na pęcherz. Jak któraś miała w przeszłości problemy to poleca się zapobiegawczo wcinać żurawinę. Np zamiast rodzynek stosować suszoną żurawinę a ja lubię tak po prostu ją wcinać.