reklama

Kto po in vitro?

Hola, na środę skrzykuję całą bandę, gromadę, watahę (jak zwał, tak zwał:-D) kocich ogonów i łap do tańcowania:-D
Betka będzie pięknie rosła.
A moja hiperka powoli odpuszcza. Jutro jadę na wizytę z dzisiejszymi badaniami (no rewelacji nie ma) i zobaczę, co tam mi mój dr powie:-)
Zazdroszczę Ci, że już się doczekałaś testowania. U mnie to jeszcze cała wieczność.

reklama
Witajcie dziewczynki, nie było mnie 3 dni i godzinę musiałam czytac zaległości, Wy to jesteście pisarki :-)
Madzialenak - super ten blok czekoladowy,wygląda smakowicie, nie jadłam go juz kilka lat, tez musze zrobić jak emek wróci z delegacji
Misia - gratulacje
Sony- ja też slyszałam że TSH do zaciażenia najlepiej żeby było poniżej 1,5, popytaj Ysie, bo pamiętam że ona tuz przed swoim ivf zbijała
Roxi - kciuki zaciśnięte
Kiwisia - witaj, zaciskam kciuki za rodzenstwo dla córeczki
Coleta- &&&&& za piekny wzrost bety
Doniemika - gratuluje 2 pięknych mrozaczków
Sylwia- to ty calą apteke wykupiłaś :szok:

za wszystkie staraczki , któreych nie wymieniłam trzymam mocno kciuki :-) a wszystkie ciężarówki gorąco pozdrawiam

melduje że byłam na powtórce bety :-) 289,49 :-D jupiii

rozsyłam wiruski, oby było tu wiecej takich cudów jak u mnie :-D

Sony - ja tez nie moge uwierzyć że się udało, inseminacje się nie udały a naturals się udał...nie wiem jak to sie mogło stać,
my jestesmy zaskoczeni tak jakby to była wpadka
a co do tańca to się przyznam że akurat w ten weekend tańczyłam:eek: hahaha, emek wrócił z delegacji i puszczał non stop "wopan gangam style" no i sobie potańczyłam tak jak na teledysku :szok:

Hola, tak bym chciała, żeby się udało!!! Już dawno i to nie raz, Molla mi gratulowała, przez pomyłkę, ale jednak:-)

A właśnie, gdzie się podziała Molla?????????????????????????????????????
Może czeka aż jej fb odblokują:-D
Dziewczyno, dawaj dymny znak życia. Natychmiast!!!

reklama
hola jupiiii, beta ładna dwucyfrowa, teraz trzymam kciuki, aby ładnie przyrastała :-)

Witam nowe dziewczyny: Sylwię i Magdalenę moją imienniczkę ;-), dziewczyny to forum jest czarodziejskie, trwa dobra passa, Wam także się uda!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry