Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
choć wiem co taki niski wynik może oznaczać. ale aktualnie jestem w ciąży i tego się będe trzymać:-). bardzo wam dziekuję za wsparcie bardzo bardzo. na razie wynik zna mój mąz, mój najlepszy kolega z pracy (taka koleżanka;-)) i wy.
trzymam kciuki, powodzenia!!!!
niech teraz betka ładnie rośnie!!!
. Moja siostra miała tak samo embriotransfer 29.10. Tylko że u niej jest to dzidzia z lodóweczki.
, a ja jestem małą terrorystką.
. Mąż w domu zaczął się ze mnie śmiać. Wiem że on to przeżywa ale bardziej w sobie, jest zamknięty. Ja od tygodnia siedzę i ryczę, i boję się że nic z tego nie będzie. Wiem, że takie postępowanie w niczym nie pomoże, ale to jest silniejsze ode mnie 
retiolandia no sam nie wiem. na pewno pierwszy raz w moim życiu coś drgnęło z ciążą bo zawsze było >1. więc z jednej strony sie cieszę a z drugiej dziewczyny miały wielokrotnie wyższe trzycyfrowe wyniki więc nie wiem. oby u mnie to była późna implantacja i tego się będę trzymać.;-) dziś 12 dpt dwudniowych pingwinków