Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pytałaś lekarza w jakim celu masz brać te leki??? bo mi się to kompletnie nie kleji
trzymam kciuki za criotransfer i zdrową ciażę
Gotadora - jeżeli to nie tajemnica, to mieszkasz mocno blisko Olsztyna? Bo ja przez jakiś czas miałam swój drugi dom w Bartoszycach jeżeli coś ci to mówi![]()
ale tan swiat maly
Mnie na trochę przywiało tam, a teraz już tylko odwiedzam znajomych czasami.Niemartw sie ja tez bralam progynova.Sylwia a ty wiesz co to są za leki, te które kazali Ci barć? wiesz na co ona są i po co je bierzesz??? Ja z ciekawości sprawdziłam je i poczytałam o nich w necie i jestem przerażona! Encorton, progynova, Amotaks w ulotkach tych leków jest wyraźnie napisane że nie wolno stosowac ich w ciąży i w ogóle nie mają one z nią nic wspólnego. Ten Encorton jest na jakieś zapalenia stawów itp, Amotaks na zapalenie ucha i zatok, a skutkach ubocznych tych leków nie wspomnepytałaś lekarza w jakim celu masz brać te leki??? bo mi się to kompletnie nie kleji
![]()
Kate witaj:-) Przykro mi z powodu aniołkatrzymam kciuki za criotransfer i zdrową ciażę
![]()
. ale nic to ważne żeby wszystko było dobrze
.
. powodzenia w staraniach, musi się udać
.