• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kto po in vitro?

Ola ma kota przytulam Cię. Przykro mi, że się nie udało.

Lawendowy obrazek boski. Jak zobaczyłam arbuza to zrozumiałam na co mam ochotę. W domu mam melona więc może uda się żołądek oszukać.

reklama
Cześć dziewczyny! U mnie niestety się NIE UDAŁO :(((( Beta <0.1 Jest mi strasznie źle. Nie mam mrozaczków i pieniążków na nowe podejście w tym momencie. No nic trzeba się podnieść i walczyć dalej - nie poddam się.
Życzę Wam wszystkim powodzenia, będę za was trzymać kciuki

Przykro mi... Doskonale Cię rozumiem, bo jestem w takiej samej sytuacji. Cholerne pieniądze.

Marcysiowa, też bym zjadła takiego soczystego, słodkiego arbuza. Ale również mam tylko melona.

A to znalazłam dla Ciebie do kompletu do Twojego nowego notesu:-D

stylowi_pl_hobby_1268150.jpg

reklama
Dziewczyny odebrałam mój wynik progesteronu z 7dpt i wynik to 7,03 ng/ml... nie wiem czy to nie za mało..?czy mam się martwić,czy to coś znaczy, czy nie przesądza nic...?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry