BetaBeta
Fanka BB :)
BetaBeta.Nacięcie otoczki ma ułatwić implantację a beta wychodzi jak zarodek już się zaimplantował bo jest wytwarzana tylko przez łożysko więc jeśli beta była dodatnia ostatnim razem to maluch na pewno się zadomowił u Ciebie ale z jakiejś przyczyny nie został na stałe tak jak u mnie.Lekarz mi powiedział , że najważniejsze jest to ,że doszło do implantacji i a nie przeżył dlatego , że miał jakieś wady genetyczne.Jest mi teraz ciężko i staram się nie być samolubna więc trzymam kciuki żeby sie udało , może innym razem ktoś będzie trzymał za mnie i też się uda..................
Rcja racja, dzieki za oswiecenie, czlowiek jak sie zakreci to nie mysli logicznie.
Tak czy siak ciesze sie z tego naciecia bo szanse wieksze, a my kurcze z moja slaba rezerwa nie mamy czasu na zbyt wiele prob (nie wiemy czy w ogole jeszcze jakies jaja wyhoduje), wiec idziemy na procedury niekoniecznie u nas wskazane, jak mikroiniekcja czy naciecie. Przy calej tej wydanej ogromnej kasie to juz nie jest duza doplata, i nawet jesli nas naciagają
na dodatkowe koszty, to poki nas stac idziemy na nie...Oj szkoda mi cie strasznie, cieszylam sie z toba, wszyscy tu wierzymy ze kolejny sukces odniesiony... Ja raczej nie powiem rodzinie (jakby co- odpukac) zbyt wczesnie, bo wiem, ze bardziej bym sie podlamala gdyby smucili sie ze mna. Wybieram cierpienie z mezusiem, szybciej sobie z nim radze i jestem gotowa na kolejne proby...
A Białystok wybierz jak najbardziej, duzo osob poleca te klinike na 1szym miejscu w Polsce, wiec jak masz mozliwosc to uderzaj do nich.