Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
jsorbek
witaj wśród nas
niestety ja ci nie bardzo mogę pomóc....ale napewno ktoś się do ciebie odezwie
pozdrawiam
dzieki za powitanie i trzymam kciuki za środową betkę

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jsorbek
witaj wśród nas
niestety ja ci nie bardzo mogę pomóc....ale napewno ktoś się do ciebie odezwie
pozdrawiam

lusia-ja też tego nie ogarniam,po prostu umarło, lekarz powiedział , że musiało mieć jakąś wadę genetyczną ale najważniejsze , że się przyjęło ja wolałabym jednak żeby od samego początku się nie udało byłoby łatwiej , po prostu nie wyszło i już a teraz ryczę bo ono umarło było i już go nie ma.
ma-mi-dzięki za słowa otuchy ,ja nadal nie wierzę , że już go nie ma ,najgorsze było to ,że tak się cieszyliśmy ,powiedzieliśmy rodzinie a potem musiałam im wszystkim powiedzieć , że to koniec.Jeszcze dwa tygodnie jestem na zwolnieniu i nie wyobrażam sobie powrotu do pracy.
jsorbek
witaj. tak - z cala pewnoscia mozesz do ivf przystepowac. nie masz owulacji - nie ma problemu. tutaj caly cykl jest sztucznie sterowany i to czy natura u Ciebie sobie tego zyczy czy nie - zmusza Cie do owu![]()
tak jak robia to przy PCO gdy nie ma owu czesto... wiec badz spokojna, ze nic straconego i te drzwi stoja otwarte dla Ciebie