sunrisea
Fanka BB :)
Ty bierzesz 0,4 . Moja koleżanka bierze normalnie witamy gdzie jest kwas i osobno jeszcze 0,4 sam kwas.Tak gin jest wypisał..Dziękuję, muszę sprawdzić ile to mam w mg.
Ja biorę więcej bo muszę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ty bierzesz 0,4 . Moja koleżanka bierze normalnie witamy gdzie jest kwas i osobno jeszcze 0,4 sam kwas.Tak gin jest wypisał..Dziękuję, muszę sprawdzić ile to mam w mg.
3maj i nie puszczaj Kochana!!!! :*@Never give up - mocne [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]całym serduchem byś była ciążowo gruubbaaa
@dżoasia - [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] za dorodną szóstkę
Wiem wiem ze pomaga tylko wiesz jak to jest zawsze pomagala tabletka przecizapalna po 2h a teraz mexze sie juz 5 dzien i zamiast mniej bolec to jest coraz gorzej [emoji21][emoji21]
A ty kiedy zaczynasz ?@Never give up - mocne [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]całym serduchem byś była ciążowo gruubbaaa
@dżoasia - [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] za dorodną szóstkę , a następnie mega bliźniaczego żyganka
za WSZYSTKIE [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Gosia a chodziłas w końcu na ten basen? Czy nie dałaś rady?Wiem wiem ze pomaga tylko wiesz jak to jest zawsze pomagala tabletka przecizapalna po 2h a teraz mexze sie juz 5 dzien i zamiast mniej bolec to jest coraz gorzej [emoji21][emoji21]
No tak Oliwka sie bedzie chciala mamie pokazac to i pomoze jej wejsc![]()
Jak sie mialam wybrac to mi stan zapalny na dole sie zrobil. A jak skonczylam leczenie to kregoslup pogielo a tak mi poszlo w noge ze nie weszlabym po drabince bo lewej nogi nie moge podniesc. Ale w czwartek mam nadzieje ze potwierdzi sie ze wszystko po leczeniu jest ok i pedze nastepnego dniaGosia a chodziłas w końcu na ten basen? Czy nie dałaś rady?
Tule do serducha. Przykro mi kochanaKurde dziewczyny, byłam na usg i w czwartek lub piątek lyzeczkownie mam
Ja mierzyłem pod pachą pod wieczor i wychodziło mi cały czas nieco ponad 37. Dziewczyny pisały ze progesteron podnosi temp, ja o tym nie wiedziałam i brałam to za pozytywny objaw, Tobie tez radzę uwierzyć, ze to objaw ciazy podobnie jak klocie jajników bol piersi i brzucha! Sporo osób z pozytywna beta tak miało@Ela86 wspominałaś wczoraj ze tez mierzył temperaturę, może to głupie pytanie ale ja mam taki zwykły termometr i w jaki sposób ja mierzył pod pach czy dopochwowo bo słyszałam że dopochwowo jest bardziej miarodajne ...
Powiedzicie w jakim preparacie bo ja natknęłam się na folik i tam jest 400mg i podobnie w femibionie 1 - ja biorę tyle. Ale rozstrzał między 5 a 3x 400 mg jest b duży... to ile jest optymalnie? Mnie gin zapisał w rozpisce leków 1x1 folik i tak biorę.ja brałam 15 mg , teraz zeszłam do 5.. wg zaleceń lekarza![]()