gosia321
Fanka BB :)
Przez tydzien boerz 10.mg kolejny tydzien 5 mg i kolejny tydzien 2.5 mg i koniecDziewCzyny brałam encorton 15mg ponieważ nie ma ciąży jak to się odstawia?
Napisałam do w. JARKA Ale JesZCE nie mam odpowiedzi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przez tydzien boerz 10.mg kolejny tydzien 5 mg i kolejny tydzien 2.5 mg i koniecDziewCzyny brałam encorton 15mg ponieważ nie ma ciąży jak to się odstawia?
Napisałam do w. JARKA Ale JesZCE nie mam odpowiedzi
Gosiu najważniejsze że się poznieralas :* [emoji173]Tak mam domaciczny. Mam z lekarzem czy akceptuje te zalecenia dać mu znać o decyzji daje receptę i zaczynam myśleć kiedy zabrać ostatniego kropka. Za tydzień mam histero ciekawe co tam wyjdzie.
o niech... nieźle!
Dziekuje @gosia321 a jakie miałaś tsh jak podchodziłaś po beybikaPowiem tak 3 procedury przestrzegalam zeby myc sie bezzapachowymi zelami pod prysznic nie uzywac dezodorantow perfum.
4 procedura na totalnym luzie z podejsciem co ma byc to bedzie zel taki jaki zawsze lubie zapachowy na maxa, normalnie dezodorant zrezygnowalam tylko z perfum
Mam pytanie moje drogie czy przy AMH 0,04 może dojść do zapłodnienia in vitro[emoji24][emoji24][emoji24] przykro mi tule mocno [emoji182][emoji182][emoji182]
zrobiłaś test 5 dni po transferze?Dziewczyny jak zrobiłam test clearblue 5 dpt i wyszedł negatywny to znaczy że nie ma już nadzieji ? On niby pokazuje tydzień po zaplodnieniu
z amh 0,02 też można.. poczytajMam pytanie moje drogie czy przy AMH 0,04 może dojść do zapłodnienia in vitro