Szczescie1986
Fanka BB :)
Mi się zdaje ,ze to chyba najbezpieczniejszy sposob na taka dolegliwość w takiej firmieNo jak juz opisalas to wierze ze pomaga. Kazdy ma jakies swoje domowe sposoby na rozne dolegliwosci. Jednak maki w ciazy bym nie zjadla
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi się zdaje ,ze to chyba najbezpieczniejszy sposob na taka dolegliwość w takiej firmieNo jak juz opisalas to wierze ze pomaga. Kazdy ma jakies swoje domowe sposoby na rozne dolegliwosci. Jednak maki w ciazy bym nie zjadla
Nie , nie robilam , moze za jakis tydzien czy cosAnnemarie a ty niunka pochwał się swoją beta? Robiłaś dziś???
A super dzieki! Nie wiedziałam ze jest taka możliwość. Napewno zapytamJa mam nagranie z prenatalnych na plycie tania nie byla bo 50 zeta ale pamiatka super. Zapytaj twoj lekarz pewnie tez ma mozliwosc nagrania
Nie napisałaś co sądzisz o mojej becie. Ty mnie nigdy nie szczedzilas tylko pisałaś realia...Nie , nie robilam , moze za jakis tydzien czy cosobiecywalam sobie ze nie bede latac jak z owsikiem w doopie tym razem.
Tak jak to w zwyczaju mialam. Starczy ze zbiera mi sie na pawia od 6 do 18 godz, to znaczy ze rosnie
spie w pracy, w aucie , w domu... makabra
Ja miałam takie okropne skurcze! W środku nocy mnie obudziły i tez musiałam lecieć do toalety. Szkoda ze nie pamietam który to był dpt bo jak później o tym myślałam to ze to właśnie implantacja mogła być. Po prostu byłam pewna ze takie bóle nic dobrego nie wróżą i spisalam ten transfer na straty. A tu jednak niespodzianka! Także takie bóle i biegunki wcale nie musza oznaczać nic złego!Nie bój się napewno u ciebie będzie dobrze. Ja teraz też miałam 3 takie meeeega skurcze kończące się takim mega bulgotaniem aż po lada poszłam do ubikacji i taka trochę biegunka masakra ale strasznie bolało. Wzięłam no spe i magnez ale teraz to się już chyba nie łudze, ja pierdziele znowu to samo
Kochana jesteś ze starasz się mnie pocieszyć, tylko że ja już mam jakieś przeczucie że w pn spadnie beta tak samo się czuje jak ostatnio ale mimo wszystko bardzo Ci dziekujeJa miałam takie okropne skurcze! W środku nocy mnie obudziły i tez musiałam lecieć do toalety. Szkoda ze nie pamietam który to był dpt bo jak później o tym myślałam to ze to właśnie implantacja mogła być. Po prostu byłam pewna ze takie bóle nic dobrego nie wróżą i spisalam ten transfer na straty. A tu jednak niespodzianka! Także takie bóle i biegunki wcale nie musza oznaczać nic złego!![]()
No właśnie a ja tak wypatrywałam zdjęć maleństwa.. ale chyba jeszcze nic straconego? Może na kolejnej wizycie??Moje wyczekiwane usg 3d nie udało sięNasz wstydzioszek zasłonil buzke rączkami i nie dała się podejrzeć. Także lekarz zrobił mi normalne badanie, dokładne niczym prenatalne.
Właśnie chciałam powiedzieć ze podziwiam dziewczyny pracujące!!Nie , nie robilam , moze za jakis tydzien czy cosobiecywalam sobie ze nie bede latac jak z owsikiem w doopie tym razem.
Tak jak to w zwyczaju mialam. Starczy ze zbiera mi sie na pawia od 6 do 18 godz, to znaczy ze rosnie
spie w pracy, w aucie , w domu... makabra
Mój lekarz 3d nie robi, a jazd po lekarzach już mam dosyć. Także nie wiem czy zdecyduje się na kolejną wyprawę, bo wracam wykończona.No właśnie a ja tak wypatrywałam zdjęć maleństwa.. ale chyba jeszcze nic straconego? Może na kolejnej wizycie??