reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pierwszy raz transfer sie w ogole nie udal, nie bede mowic jak sie czuje bo zbedne komentarze.
Nie wiem co robic ale mysle ze juz z tymi slabymi zarodkami nic nie bede robic, musze skonsultowac. Tyle przygotowan a wyszlo najgorzej co do tej pory.

Przykro mi Asiu ale może faktycznie jeszcze się coś rozkręci ... nie trać nadzieji !!

Super, mała daje radę:). Waleczna bestia:).
A co do laktacji, to z mojego niedługiego ale jednak doświadczenia mogę stwierdzić, że odciąganie mleka idzie 100 razy lepiej jak młody leży obok i mogę na niego patrzeć. Jak wychodzę do innego pokoju to jest jakaś blokada i mleko leci jak krew z nosa. Wiem że szpital to nie dom, ale to też wyjątkowa sytuacja więc może personel by jej umożliwił takie działanie.

dokładnie tak - oksytocyna :)

reklama
Dziewczyny z Gyncentrum Katowice!
Zaczyna mnie to wszystko już strasznie wqrwiać - chodzi mi o działanie całej kliniki. Każda wizyta ostatnio u kogoś innego, moja doktorka stwierdziła, że już nie będzie prowadzić konsultacji, zaczęłam wizytować u O-W po czym okazuje się że i ona odwołuje terminy w których miała przyjmować. Codziennie jest jakiś inny lekarz, o co kaman? Czy oni teraz tam mają wyznaczone dyżury i tylko po jednym przyjmuje w danym dniu? Rozumiem, że na zabiegi typu punkcja/transfer mają dyżury, chociaż to też jest trochę dziwne, bo prawie wszędzie jest możliwość ustalenia punkcji lub transferu u lekarza prowadzącego, pod warunkiem, że on w danym dniu jest w klinice ale to co się tu dzieje to jakieś jaja. Otwierają druga placówkę w Katowicach i kolejną w Krakowie ale to chyba nie powód do tego, żeby pacjent miał cierpieć. Na każdej wizycie muszę od początku wszystko tłumaczyć, opowiadać swoją historię, przypominać o zaleceniach Paśnika. Dzisiaj chcieli mnie wcisnąć do jakiejś Wajdy - jej na stronie nawet nie ma w zakładce "leczenie niepłodności", tylko jest wpisana w "ginekologia". Qwa czy ja mam za duże wymagania? Jakaś patologia się z tego robi. Jak tak można???
Dla mnie taki schemat przyjmowania pacjentów to jakieś nieporozumienie. Jak widać biznes to biznes.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry