Forget-me-not...
Fanka BB :)
Przykro mi. Mocne kciuki za cud...Dalej nic nie widac poza pecherzykiem ciazowym. Dzis 33dpt.
Lekarz kazal przyjsc we wtorek jeszcze zeby miec 100% pewnosc do odstawienia lekow.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przykro mi. Mocne kciuki za cud...Dalej nic nie widac poza pecherzykiem ciazowym. Dzis 33dpt.
Lekarz kazal przyjsc we wtorek jeszcze zeby miec 100% pewnosc do odstawienia lekow.
Dziękuję za odpowiedź.Ja mialam w zaleceniach od Pasnika 4 tygodnie po tranasferze w przypadku pozytywnej bety, ale u mnie byly nk na poziomie 14% wiec nie bylo najgorzej.
Ja robię przed każdą wizytą. Wg mojego lekarza, poziom nie powinien spaść poniżej 30Hej robiłyście kiedyś progesteron bo ja w tamtej ciąż nie pamiętam ja robiłam we wtorek wynik 33 czy to dobry wynik na 6 tydzięń
Więc jeszcze jest iskierka nadziei, mała, ale jest. Ja się jej trzymam i nie puszczam kciuków za ciebie. Wszystko jeszcze się może zdarzyć!Dalej nic nie widac poza pecherzykiem ciazowym. Dzis 33dpt.
Mam taką nadziejęCzyli wszystko na dobrej drodze![]()
![]()
![]()
Dziękuję za odpowiedź.
I rozumiem, że ten raz cztery tygodnie po transferze wystarczył i później już nie brałyście?
Ja byla juz dwa razy przed transferem, w dniu transferu, potem do 10 tyg co dwa tyg i teraz co 4 tyg . Tak konkretnieDziękuję za odpowiedź.
I rozumiem, że ten raz cztery tygodnie po transferze wystarczył i później już nie brałyście?
Spokojnej pracy życzę, aby wszystko szło po Twojej myśli. I się czasem nie denerwuj.Przykro mi @Kurcia że musisz przez to przechodzić.
Mam nadzieję na kolejny forunowy cud i ze zakończenie będzie inne.
Mi przy becie 4500 i pęcherzyku po odstawieniu leków oczyściło się samo w przeciągu tygodnia. Trochę bolało, ale wszystko do przejścia.
Mimo wszystko jednak jeszcze kciuki pod stołem trzymam. Ściskam.
@Blondasek85 za Ciebie też szczególnie, przesyłam ciążowe fluidy!
Ja dziś pierwszy dzień wróciłam do pracy i nie mogę wyjść z podziwu jak to większość ma w głębokim poważaniu, że jestem w upragnionej i wyczekiwanej ciąży. Jak dodatkowe zlecenie to kto ma wziąć? Ja. Jak trzeba dłużej zostać to kto? Ja.
Nie mam już urlopu a na zwolnienie na razie iść nie mogę, ale jak tylko będę mogła to kopnę ich wszytskich w d***!