Takie moje schizy. Mam nadzieję, że się nie potwierdzą.Czemu o to pytasz. Czy coś nie tak?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Takie moje schizy. Mam nadzieję, że się nie potwierdzą.Czemu o to pytasz. Czy coś nie tak?
Ja robiłam w centrum zdrowia dziecka. Akurat musiałam wykonać w weekend majowy i podobnie jak teraz w okresie świątecznym inne laboratoria nie mogły wykonać.Pomocyyy pliiiss. Kochane potrzebuje jutro wykonac subpopulacje limfocytow w Warszawie..orientujecie sie gdzie robia? W synevo odpada. Dopiero 3.01 bedzie mozna. Invicta to samo. Invimed..tam nie robia. Gdzie jeszcze? Musze jutro bo cykl mi minie![]()
Trzeba wierzyć, że będzie dobrze, trzymam kciuki za Twój naturalny cud,Takie moje schizy. Mam nadzieję, że się nie potwierdzą.
A nie masz możliwości się gdzieś na wariata wcisnąć na jutro lub sobotę? Ewentualnie jak Biedrona pisze - podjedź na ip jeśli masz nerwy do nich.2 stycznia
A nie masz możliwości się gdzieś na wariata wcisnąć na jutro lub sobotę? Ewentualnie jak Biedrona pisze - podjedź na ip jeśli masz nerwy do nich.
@Biedroneczka83 a co u Ciebieeee?????
Ja się też zastanawiam nad sobą. 7 dpt miałam betę 25 9dpt 59 i doszło aż do 177 i się zatrzymała. Po transferze byłam przeziębiona i miałam takie zapalenie gardła że nie mogłam mówić. I też się zastanawiam czy to nie od tegoWitam wszystkie staraczki
Jestem tu nowa, ponieważ obiecałam sobie, że nie będę wchodzić na żadne fora i czytać podczas starań żeby się nie dołować, ale dziś już nie mogę. Jestem 9 dpt 5dniowego zarodka i nie wytrzymałam i zrobiłam dziś bete.
czułam, że nic z tego bo już 2dpy miałam opryszczkę a wczoraj jakaś jelitówka mnie dopadła.
moja beta 0,1 mIU/ml. czemu to tak zawsze wychodzi...
A jak się czujesz? Zwierzenia do ucha porcelanowego są nadal?Dzoasia przepraszam zapomniałam Ci pogratulować chyba - oczywiście bardzo się cieszę!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
U mnie leci - w połowie stycznia kolejna wizyta.
A jak się czujesz? Zwierzenia do ucha porcelanowego są nadal?
Który u Ciebie tc już?
Ja teraz na wyjeździe u rodzinki, a oni nic nie wiedzą. Wracamy w weekend, to już chyba nie będę cudować 2 dni przed planowym USG. Ale dziękuję za wsparcieA nie masz możliwości się gdzieś na wariata wcisnąć na jutro lub sobotę? Ewentualnie jak Biedrona pisze - podjedź na ip jeśli masz nerwy do nich.
@Biedroneczka83 a co u Ciebieeee?????