madzialenak
mama na pełen etat
Misia uffff, dobrze, że maluch zdrowy. Oszczędzaj się bardzo, leż, nie rób gwałtownych ruchów. Wszystko będzie dobrze.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
). Badania genetyczne ok, nasienie też. Lekarka mało wylewna, mówi tylko o in vitro, bez tłumaczenia dlaczego od razu z grubej rury. Siostra wierzy, że może zajść naturalnie (w końcu dwa razy się udało), że wystarczy wspomóc farmakologicznie. Nigdy nie miała histeroskopii ani laparoskopii, a może to wina zrostów po dwukrotnym łyżeczkowaniu???
już trzymam kciuki &&&&Witaj Ritta. Ja się lecze w Invimeć waw ale moja lekarka również nie należy do wylewnych. chociaż na każde pytanie odpowiada rzeczowo. Niestety ciężko mi powiedzie coś więcej o kompetencjach bo to moje pierwsze podejscie... Dodatkowo my mieliśmy już po pierwszych wynikach pwność że tylko invitro albo cudWitam wszystkich.
Mam pytanko. Czy możecie polecić jakiegoś lekarza w warszawskim Invimedzie lub w innej klinice w Warszawie?