• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

No właśnie mój tez ma obiekcje co do Igi, ale może jeszcze przez miesiąc go przekonam ;)
Ja tam się z jedzeniem nie ograniczam dlatego byłam zdziwiona tym komentarzem

Nie, bo już teraz są fotki tylko np. rączki lub stopy bo dzidzia jest za duża. Ale najważniejsze że ładnie rośnie :)
Ja twarzyczkę dostawałam do samego końca [emoji4] ale 3D USG nigdy nie wychodziło... Młody nie współpracował [emoji14]

reklama
My już po wizycie, Mała waży 2,2 kg, ładnie rośnie za to wg lekarza mama waży ciut za mało ;) ale to mnie zaskoczyło, bo mam apetyt no i przytyłam już 10kg od początku ciąży.
Co do imienia to dyskusja trwa, ale udało nam się dojść do porozumienia i mamy tylko 4 imiona na liście - Maja i Ada to propozycje mojego męża, Iga i Liwia to moje propozycje :)
Imiona wszystkie ładne. Zazdroszczę tych 10 kg, mnie póki co bliżej wyglądem do słonicy choć sam poród i 11 kg mniej. Gratuluje 2,2kg szczęścia.

reklama
My już po wizycie, Mała waży 2,2 kg, ładnie rośnie za to wg lekarza mama waży ciut za mało ;) ale to mnie zaskoczyło, bo mam apetyt no i przytyłam już 10kg od początku ciąży.
Co do imienia to dyskusja trwa, ale udało nam się dojść do porozumienia i mamy tylko 4 imiona na liście - Maja i Ada to propozycje mojego męża, Iga i Liwia to moje propozycje :)

Może jeszcze nadgoni wagą a może po prostu będzie szczupła laską [emoji16]
Co do imion mi się bardzo podoba Iga i tez myśleliśmy w razie czego o takim imieniu [emoji6]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry