reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

ja po punkcji dostalam antybiotyk estrofem luteine dowcipnie zasrzyki p/zakrzepowe encorton i femibion mam brac do odwołania wszytskie kobtki po punkcji dostaja taki zestawik :)

reklama
hej dziewczyny, dawno nie pisalam, bo ostatnio jestem przygnebiona, moj transfer chyba nie odbedzie sie przed swietami, odkad staramy sie o dziecko nie lubie swiat, tych zyczen itd.. Trzymam za Was kciuki.

kobitki pomózcie!!! co sądzicie o NACIĘCIU OTOCZKI zarodkow to naprawde pomaga? nie wiem czy mam sie zdecydowac jutro musze dac znac :) sama nie wiem co robic!!!!

hej dziewczyny, dawno nie pisalam, bo ostatnio jestem przygnebiona, moj transfer chyba nie odbedzie sie przed swietami, odkad staramy sie o dziecko nie lubie swiat, tych zyczen itd.. Trzymam za Was kciuki.

Wiem coś o tym... całe szczęście życzenia nam składane po wielu latach ograniczyły się już do " i niech się wam spełnią marzenia" rodzinka się jakoś ogarnęła i już nie ma takich natrętnych życzeń czy uwag o dzieciach...
Już rok temu miałam nadzieję, że to ostanie takie święta i że każde następne będą wymarzone, spełnione, rodzinne przez duże "R". Ale przed samymi świętami 2011 dowiedziałam się, że transfer się nie udał. W tym roku też miałam nadzieję, że się wyrobię z nowym cyklem przed świętami, ale klinika miała przeprowadzkę i muszę poczekać do stycznia. Nic to, następne święta są nasze ! :)

Lesna, to dobrze, że jesteś już spokojna. Kamień z serca, ale to właśnie o serce chodziło :-)

Domi, moje gratulacje.

Sznurki, trzymam kciuki za Twój Wielki Dzień.

Milagros, ​jeszcze nie wszystko przesądzone. Bądź dobrej myśli.

Hola, bardzo podoba mi się Twoje podejście do sprawy. Zuch dziewczyna!!! Trzeba walczyć, a każdy dzień przybliża nas do naszego upragnionego, wyczekiwanego Maleństwa.
Hola, oby Twoje marzenie o macierzyństwie spełniło się jak najszybciej.
Trzymaj się dzielnie. Ściskam Cię mocno!!!

ja po punkcji dostalam antybiotyk estrofem luteine dowcipnie zasrzyki p/zakrzepowe encorton i femibion mam brac do odwołania wszytskie kobtki po punkcji dostaja taki zestawik :)

Kiciabp - nie wszystkie, bo ja tym razem nie biorę nic poza dupasthonem, femibionem natal i utrogestanem. Poprzednio miałam encorton, acard i clexane i jeszcze progesteron.

reklama

Kate071 - rozumiem przygnębienie twoje. Ale jak dla mnie święta to super czas, bo mam wspaniałą rodzinkę, z którą wtedy mogę być i nikt nie życzy mi dzieci, ale spełnienia marzeń po prostu. Ja już wpadłam w atmosferę świąteczną. No i tego tobie też życzę.

Do góry