reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ewela48 - na wynik AMH nie ma wpływu stymulacja i leki. Na poziom już niestety tak. Po stymulacji może się obniżyć. Ale obniża się nie chwilowo, ale na trwałe, więc moim zdaniem wynik i tak będzie prawidłowy.

Miliaa - AA to na pewno pierwsza klasa zarodków. A wynik nie zależy tylko od klasy, ale organizmu kobiety. In vitro to loteria i nie można przewidzieć jaki będzie wynik. Oczywiście pozytywnego jak najbardziej Ci życzę. A nic nie idzie na marne, bo to walka o maluszka przecież.

Asiex - szanse zagnieżdżenia zależą nie tyle od klasy co od Twojego organizmu. Więc nie przejmuj się cyframi. Ja miałam jakość zarodka oznaczoną na klasę między I a II. Ciut więc inaczej niż u Ciebie.

Kinga....oczywiscie, ze masz racje...ja w ogole jakos nie nastawiam sie na sukces, chociaz baaaaaardzo bym chciala. moze jakos bedzie mi latwiej potem zniesc porazke...
powiem wam, ze ciezkie to wszystko jest niesamowicie:sorry2:

Kinga a ty juz niedlugo testujesz? stres?

Miliaa - nastawiaj się na sukces. Nie jedna już tutaj była dziewczyna, której udało się za pierwszym razem bez problemu.

A ja tak, testuje w niedzielę w zasadzie już. Dzisiaj zrobiłam sikańca ( nie wiadomo po co) i nic mi nie wyszło, tzn. wyszedł, ale negatywny. Wiem, że jest bardziej wiarygodny z krwi i na niego poczekam już do wtedy co mam, ale przez tego sikańca nie pozostało we mnie za dużo nadziei, że się uda. No cóż. Zobaczymy. Ja miałam podany jedne zarodek, 2 dniowy. Między I a II klasą no i w zasadzie jestem już teraz 9 dzień po transferze.

Kinguś jesteś kochana:) dzięki za podniesienie na duchu:) Grunt to pozytywne nastawienie. Bardzo mocno ściskam kciuki za Twój test...jeszcze tylko dwa dni!

Ostatnia edycja:
Asiex - takie są fakty. Już nie jedna dziewczyna tutaj miała pozytywny wynik mimo, że niby jakość zarodka była gorsza. Więc myśl pozytywnie, że od transferu jesteś już w ciąży i tej wersji się trzymaj kochana ;-)

A do testu chyba fakt osiwieję. Jak do tej pory byłam na luzie w miarę, ale teraz dorwał mnie stres ciut.

reklama
kinga 2.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry