Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczyny!
Kinga - już jutro będziesz pewna, że wszystko jest ok i strasznie Ci tego zazdroszczę, bo nie wiem jak przeżyję następny tydzień. Mój M bardzo mnie prosił żebym wzięła L4 na cały tydzień i tak zrobiłam, ale teraz trochę żałuję, bo w domu czas strasznie powoli mija.
Agapl niezły miałaś sen:-)
Witajcie ciepło w mroźny poranek
Ja dzisiaj świrowania mam ciąg dalszy. Zaś się martwię, że dzisiaj mam za mało objawów, tzn. że nie mam tak piersi obolałych jak miałam ( zamiast się tym cieszyć). Masakra z tymi kobietami czekającymi na test.
brak objawów to też objaw. Ściskamy mocno kciuki za jutro 
kochana, mozna troche pomoc tej hiperce, zapytaj lekarza o dostinex..bardzo dobry lek, ja mialam mega hipere, taka, ze nawet nie podali ma zarodka...a to szybko poprawilo moj stan...polecam!no witam was kochane ja juz w domku z moimi maluchami embriolog doradziła żeby podac 1A i 1B i taka samą kombinację zamrozic wie c poszłam za rada specjalistów transfer minutka i po wszystkim niestety mam cały czas w obrazie usg hiperkę mocna powiekszone jajniki nieco powiekszony brzuch co mnie bardzo zmartiwło lekarz kazal czekac do poniedziałku obserwowac sie i zadzwonic z obserwacjami(((((((((((( mam stresa przez to moze któras z was miała przygodę z hiperką????? można jej jakos pomóc się COFNAĆ??
co do klasy zarodków to rozmawiałam z embriologiem i sam powiedział ze nie ma reguły czasem pzyjmuja sie takie lichutkie 4 blastomerowe które ledwo co dychają po rozmrożeniu a czasem te zarąbiście dobre (AA) nie chca sie zadomowić i żeby na to az tak bardzo nie patrzec NATURA zrobi swoje![]()