TheKalinka84
Fanka BB :)
Stres? Pogoda? Niskie cisnienie? Oleczka masz juz wyniki? Jest ktos przy tobie?Dziewczyny, tak mi się kręci w głowie, że ledwo siedzę. Od czego to może być? Macie jakiś sposób na takie zawroty głowy?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Stres? Pogoda? Niskie cisnienie? Oleczka masz juz wyniki? Jest ktos przy tobie?Dziewczyny, tak mi się kręci w głowie, że ledwo siedzę. Od czego to może być? Macie jakiś sposób na takie zawroty głowy?
Mam też uderzenia gorąca..Stres? Pogoda? Niskie cisnienie? Oleczka masz juz wyniki? Jest ktos przy tobie?
31 lipca. Daj znać co ci zalecił.To kiedy masz? Ja mam w poniedziałek 29 lipca![]()
Kutwa... bardzo mi przykro kochana... jak bedziesz miala sily to napisz nam pozniej co dalej z mezem zamierzacie. Sciskam cie mocno!Mam wyniki... 0,5 mlU/ml... idę popłakać w łazience...
Jejku nie doczytałam;( tak mi przykroMam wyniki... 0,5 mlU/ml... idę popłakać w łazience...
[emoji3525][emoji3525][emoji3525]Mam wyniki... 0,5 mlU/ml... idę popłakać w łazience...
Trzymaj się kochana wyplacz to odreaguj wyrzuć wszystko z siebie a potem stan na nogi i się nie poddawaj:* uda się nam wszystkim kiedyś!!! Ściskam mocno :*Mam wyniki... 0,5 mlU/ml... idę popłakać w łazience...