reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć wszystkim:-). u mnie dzis szaro, buro i ponuro. wczoraj popadał deszcz i śnieg zrobił się ciapaty i bury:-(. moze jeszcze do swiąt to się zmieni bo jest bardzo brzydko.

Inka daj znać co uciebie. mam nadzieje że mimo wczorajszych przezyć okaże się że jest ok. trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&

Udanej niedzieli.

Czesc Dziewuszki :-)

A u mnie sloneczko, sniegu brak ale tutaj to rzadkosc. buuuu

Inka, daj znac co z Toba??? Ciagle nie moge pojac jak niektorzy lekarze sa pozbawieni powolania, nie mowiac juz o sercu. Szpitalny sprzet zapewne jest przedpotopowy dlatego nic nie widzial, ciolek jeden!!!!!

Hola, zapomnialam Ci napisac wczoraj,ze kociaka masz przeslodkiego hihii

Milej i spokojnej niedzieli zycze :-)

Hej Babeczki.

U mnie świata nie widać, taka mgła.
No i śniegu też nie pożałowało :-)

Życzę Wam udanej niedzieli.

A ja zabieram się teraz za robienie drewnianych ozdób choinkowych:-)

stylowi_pl_fotografia_1824527.jpg

wyobraźcie sobie,że jak tylko usłyszy,że ktoś wszedł do sklepu to już jest przy tych ludziach, no chyba że siedzi na szafce ;-) przyzwyczaił się,że się wszyscy nim zachwycają i głaszczą - taki cwaniak

reklama
Wszystkim życzę niesamowicie cudownej niedzieli pomimo pogody ..!

życzę spokojnej niedzieli w szczególności Tobie Inka ! myślami jestem z Toba! wierzę, ze wszystko jest w jak najlepszym porządku!!!

a ja dzis będe piekla ciasto jogurtowo cynamonowe, sprawdzam przepisy na świeta, ktore to testuje na Mężusiu :-)
i zamierzam go namówic na gorącą czekolade gdzieś w mieście - muszę się z domu ruszyć.
dziś 12 dpt - czuję się dobrze, czasem coś zakłuje w podbrzuszu tzn takie ciągnięcie czuję..

kawunia swiateczna.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry