Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hola, obawiam się, że przedświąteczny czas nie zrobi jej różnicy. Dla niej to dzień jak co dzień.
Ale czekam już prawie 1,5 roku, bazując na jej obietnicach, ale, że nic z tego nie wynika, to zebrałam się w sobie
(trawo to 2 tyg) i no idę.
I jeszcze tak na marginesie prawo jest po mojej stronie, bo wszystko, co zrobiła do tej pory było wbrew przepisom.
A propo, a ja właśnie policzyłam, że muszę się umówić zgodnie z zaleceniami na wizytę między 2 a 7 stycznia. Jutro muszę zadzwonić do kliniki co by były miejsca.
Lawendowy sen Twoje ozdóbki są przepiękne, jesteś bardzo zdolna :-). A o 12 obowiązkowo nie trzymam kciuków bo wiem, że Ci nie pomagają, będę myślami i ♥ z Tobą.
Miliaa Ty Kobieto jesteś już w ciąży, na 100% będzie dobry wzrost bo maluszek nie zamierza nigdzie uciekać :-)
Kinga ale Ci zazdroszczę, że masz już tyle porobione. ja przez to, że cały tydzień byłam w domu mam ogromne zaległości. W tym tygodniu postaram się nadrobić :-)
A ja narzekałam, że mnie nic nie boli. Przed chwilą byłam na spacerku z mężem i psiakiem, poszliśmy do piekarni po świeże pieczywko na jutro i zaczęło mnie na nowo kuć i ciągnąć plus piersi od zewnętrznej strony bardziej bolą. Powiedziałam sobie, że nie będę już uprawiać czarnowidztwa tylko cały czas sobie powtarzam "jestem w ciąży". Wszystko dzięki Wam, dziękuję za przywrócenie do pionu!