Liliana87
Fanka BB :)
Super!!!Kochana ja oddałam z rana i mam już wyniki !!! Beta 182 a progesteron 30 nmol wiec rośnie powoli ale rośnie [emoji3526] Jestem bardzo szczęśliwa ale czekam na serduszko by uwierzyć
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super!!!Kochana ja oddałam z rana i mam już wyniki !!! Beta 182 a progesteron 30 nmol wiec rośnie powoli ale rośnie [emoji3526] Jestem bardzo szczęśliwa ale czekam na serduszko by uwierzyć
Dokladnie Powiem tak, Nam zostalo 4 na pewno wrocimy po rodzenstwo Ale jak zostanie,wiecej nio to dylemat..Komorki przekazalam nie mialam z tym problemu..ale blastka to juz dziecko..Moje szczescie dzisiaj tak kopie i zgaga od ranaMy już nie mamy nic... z całej procedury mieliśmy tylko 2 zarodki które od razu mi podali dwudniowe i jeden zaraz będzie na świecie...na początku byłam zawiedziona że więcej nie mamy ale cieszę się że przynajmniej jeden został z nami
Będziemy musieli od nowa przechodzić wszystko jak będziemy chcieli wrócić po rodzeństwo. Ale czego nie robi się aby poczuć w sobie to małe szczęście![]()
Mnie wczoraj męczyła Pani zgaga ale dzisiaj na szczęście mam spokój i oby tak zostałoDokladnie Powiem tak, Nam zostalo 4 na pewno wrocimy po rodzenstwo Ale jak zostanie,wiecej nio to dylemat..Komorki przekazalam nie mialam z tym problemu..ale blastka to juz dziecko..Moje szczescie dzisiaj tak kopie i zgaga od rana
Jeszcze nie byłam na sprawdzeniu ale zaczynam się baćJak był zarodek to nie ma pustego jajaw pecherzyku płodowym jakoś do 7 tygodnia powinien pojawić się zarodek. Jeśli go nie ma, oznacza to puste jajo płodowe.
Czy to się zdarza w dzisiejszych czasach , przy takiej technice ??Wyglada to na jakis ewidentny Blad TECHNICZNY
Właśnie niczym. Objawy takie same jak przy prawidłowej ciąży, beta tez rośnie. To widać dopiero na usg..A czym się objawia puste jajko?
To teraz tłumacz co tam widać? Wszystko ok?@Śliwka12345 u mamy ginekolog jest prosty i bardzo przystępny artykul
Warty przeczytania! Pomimo że nie należę do jej wyznawczyn.
Z pięknych obrazków 16dpt dziękuję za wszystkie kciuki i proszę o więcej!
Tak wszystko idealnie, zarodek widac i prawidłowa wielkosc i umiejscowienie, na serduchu wiadomo za wcześnie.To teraz tłumacz co tam widać? Wszystko ok?![]()