gotadora
Fanka BB :)
taaak, a jeśli ja nieodbieram to zaraz połowa miasta jest już zaalarmowana
... ah ci nasi mężowie
zdarzyło mi się wyprać dwa moje telefony i właśnie jak się prały to on musiał dzwonić
więc ja wyciągam telefony z pralki a w drzwiach już stoi mój teść, nasz kolega również
bo ja nie odbieram 
Aduś będzie dobrze, nie martw się, odpoczywaj - musisz do tej pracy iść?
... ah ci nasi mężowie
zdarzyło mi się wyprać dwa moje telefony i właśnie jak się prały to on musiał dzwonić
więc ja wyciągam telefony z pralki a w drzwiach już stoi mój teść, nasz kolega również
bo ja nie odbieram 
Aduś będzie dobrze, nie martw się, odpoczywaj - musisz do tej pracy iść?
Maksymalnie na 21 stycznia można było ( czyli poniedziałek kiedy pracuje, a piątek akurat mam wolne, no, a dojeżdżam jakieś 100 km tylko). Normalnie oszaleć można z nimi. Jak się wkurzę to poproszę z osobą odpowiedzialną za wprowadzenie tych zasad. Są jakieś maksymalnie głupie. Bo przeważnie na wizycie umawiałam się na kolejną, a teraz wynika, że nie mogę? Jeżeli będzie za wcześnie. Chyba myślą, że ja nie mam nic do roboty tylko spędzać czas uwieszona na telefonie ( bo ciężko się do nich dodzwonić tak w ogóle).
,wiem że warto ale już jestem przerażona,chciałabym już jak niektóre z was cieszyć się z bijącego serduszka ale przede mną widzę bardzo dłuuuuuuuuga droga... pozdrowionka