reklama

Kto po in vitro?

hej laseczki dzis w nocy ulatnial nam sie gaz dobrze ze sie obudzilam o 3 w nocy ale do rana juz oka nie zmrużyłam masakra dzis bedzie emek sprawdzal co poszło nie tak masakra jeszcze smierdziw domu

reklama
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy :) jesteście wielkie! :)
Ja się trochę uspokoiłam, bo rozmawiałam dziś z embriologiem. Okazalo się, że miałam tylko 9 dojrzałych komórek, tak więc 6 zarodków to w tej sytuacji dobry wynik. Poza tym wszystkie zostały zapłodnione świeżym nasieniem :) Ostatnie badania mojego meża wykazały brak plemników, więc była opcja wykorzystania 5 letnich mrożonych plemników, czyli gorszych, a jednak znalazły się jakieś świeżuchne :) Dziś nadal jest 6 ładnych zarodków i dalej się dzielą. Jutro transfer o 13.20 :)

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy :) jesteście wielkie! :)
Ja się trochę uspokoiłam, bo rozmawiałam dziś z embriologiem. Okazalo się, że miałam tylko 9 dojrzałych komórek, tak więc 6 zarodków to w tej sytuacji dobry wynik. Poza tym wszystkie zostały zapłodnione świeżym nasieniem :) Ostatnie badania mojego meża wykazały brak plemników, więc była opcja wykorzystania 5 letnich mrożonych plemników, czyli gorszych, a jednak znalazły się jakieś świeżuchne :) Dziś nadal jest 6 ładnych zarodków i dalej się dzielą. Jutro transfer o 13.20 :)

Dzien dobry wszystkim,

Agapl - skomplikowana jest tam moja rozpiska lekowa, codziennie musze zagladac do sciagi od pielegniarki. Nie wiem, czy ta moja klinika tak zawsze przypisuje czy to moj przypadek... ale grunt ze dziala i oby dzialalo dalej.
Ja na szczescie mam pod klinika apteke wspolpracujaca, i nawet jak jakiego leku nie ma to panie farmaceutki dzwonia do lekarza i uzgaaniaja co zamiast tego mi dac.

Darii - dziekuje i sama sie zdziwilam, ze moje jajniki takie zuchy. Powodzenia w klinice i niech to bedzie prosta i krotka droga do szczescia!

Gotadora - powodzenia w klinice!

Madzialenak - trzymam kciuki zeby juz nie bylo powodow do zmartwien - przynajmniej wiekszych, bo male beda zawsze. Trzymaj sie Mamusiu!

Kwiatuszq - o rany! Ktos nad Wami czuwa!

Anna –trzymam kciuki za transfer! Ale 9 to malo? Ja sie juz ucieszylam ze mam 9 pecherzykow, a Ty piszesz ze mialas tylko 9 dojrzalych komorek...

milego dnia

Hej, jestem tu od niedawna. Miałabym taką prośbę, jakby ktoś już z doświadczonych osób :) mógłby wypunktować co powinno się zrobić, żeby zostać dawcą jajeczek? Byłabym bardzo zobowiązana za w/w informacje.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry