reklama

Kto po in vitro?

Anna –trzymam kciuki za transfer! Ale 9 to malo? Ja sie juz ucieszylam ze mam 9 pecherzykow, a Ty piszesz ze mialas tylko 9 dojrzalych komorek...

milego dnia

Ja na podstawie swojego doświadczenia się wypowiadam. Poprzednio miałam 25 pobranych i 22 dojrzałych. Tym razem 14 pobranych z czego tylko 9 dojrzałych. Prawie połowa była niedojrzała. Z nikim się nie porównuje! Ale chyba mogę być zdziwiona taką zmianą jakości komórek.
Pozdrawiam :)

reklama
Anna - 25! To jest mistrzostwo! No to faktycznie z takim rekoredem to 9 staje sie tylko 9. Teraz na pewno masz 6, tez mistrzowskich, ale pod wzgledem rozwijania sie przez 9 miesiecy - i tego Co zycze i juz sie ta moja 9 nie martwie!
dzieki!

CZEŚĆ KOBITKI.dawno mnie nie było ale śledziłam wasze posty i trzymam za was kochane kciukasy&&&dziś byłam na wizycie u ginekol zrobił mi badania i usg a że jestem 2 tygodnie po@ to lekarz widział piękne pęcherzyki,endo też ok,jeszcze mam mieć zrobioną drożność i za miesiąc zrobić badania hormonów,ale powiedział że u mnie wszystko ok:szok:. pytał się mnie jaką klinike wybrałam powiedziałam więc że novum w wawie,ale zaproponował mi klinikę w białymstoku,ponieważ mówił że szefem kliniki jest jego kolega i jest bardzo dobry(nazwiska zapomn) chciałabym się od was kobitki dowiedzieć czy któraś z was chodzi może tam i czy może mi coś o niej napisać,wiem tylko że jest o wiele tańsza niż novum chociaż cena dla mnie nie gra roli,pozdrawiam dziewczynki...........

Pingwinek, może jeszcze nic straconego? Co powiedział Ci lekarz? Ja dla pewności zrobiłabym kolejne badanie w 12dpt.
Niestety, z przykrością muszę stwierdzić, że nie jesteś ostatnia w kolejce. Ostatnia jestem ja.

Ostatnia edycja:
reklama
Pingwinku, ty jestes 8dpt dwu dniowych prawda? blastocysta implantuje sie w ciągu 48 h, i dopiero po 48 h od implantacji b-hcg zaczyna byc wykrywalna we krwi więc to tak jakby to był twój 5dpt blastocyst więc jak najbardziej jest mozliwe że b-hcg nie jest jeszcze wykrywalna we krwi.. dlatego w Invicta przy blastkach to druga werka pokazuje bhcg i jest ona w 6dpt, czyli zarówno u mnie jak i u Ciebie jutro.. Naprawde nic straconego..
Ja dziś wreszcie w pracy i chyba mi to pomoglo , mniej myslenia, wiecej dobrego humoru, za to wszyscy dookola patrza na mnie bo ja nigdy bez powodu nie biore urlopu, jak nie mam M albo jak nie lece do niego.
A moje samopoczucie dzis sie zdecydowanie pogorszyo, kłucia w biodrach i piersiach :-( i ogólnie myslalam dzis ze mam nawrót hiperki ale to pewnie z przejęcia jutrem :-(:dry::confused:
Musze juz to mniec za sobą bo zwaaaaariuje :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry