reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lawendowy ja baaaaaardzo chcę sie jutro spotkać... na wagary idę tylko z pozytywną betą :sorry2:.. odezwe się do was w dzień. O której planujecie być w coffee heaven?
Anna a Ty jutro transfer &&&&&&&&&&& więc jeszcze w tym miesiącu testowanie :tak:?
Gotadora wypij im tam jutro duuuużo wody ;-)

Kiwisia łapię wiruski :-) i Lilonko Twoje bliźniaczkowe też :-D
Lawendowy a na facebooku są tak na bieżąco... Trochę poczytałam kiedyś o tej fundacji, bo w "Rozmowach w toku" była taka dziewczyna, której pomogli przy in vitro. Napisałam do nich, ale cisza jak makiem zasiał... Ale na forum pisała też dziewczyna, która skorzystała z ich pomocy - juz teraz nie pamietam na czym to polegało, ale wybierasz sobie 1 z 5 klinik i oni dają jakąś kwotę...
A Ty od nich też żadnego znaku zycia?

Oskaa, od października ruszyła akcja pod tytułem "milion na in vitro" i chodziło o dofinansowanie dla każdej zgłaszającej się pary po 3 000 zł. Ale warunek był taki, że oni dają kasę i wskazują tylko jedna klinikę - Gyncentrum w Katowicach. Wielkie mi mecyje, dogadali się z kliniką, która obniżyła cenę procedury IVF.
Ostatni od nich kontakt miałam w listopadzie. Napisali do mnie maila, że będą ruszali ze zbiórką publiczna i czy wyrażam zgodę na upublicznienie swojego wizerunku. I tylko 5 par wyraziło taka zgodę.
Czekam dalej. Na razie i tak nie mam kasy na następne IVF. Ale chyba się nie doczekam.

No no to o tą akcję mi chodziło. Tylko na stronie fundacji jest o info o 5 klinikach a Ty mówisz, ze tylko jedna?
Wiem, ze tamta dziewczyna z forum skorzystała z ich pomocy. Ja odpuściłam, bo raz że nie było z ich strony żadnego odzewu a dwa daleko mam do tych klinik. Z mojego Invimedu jestem bardzo zadowolona i mam 5 minutek :-)

Ja ze swojego Invimedu też :-)
A fundacja dzięki jednemu in vitro najwidoczniej chciała sobie darmową reklamę w mediach zafundować.
Bo nie tak dawno byli w rozmowach w toku, w ddtvn, w kawie czy herbacie, aż się bałam lodówkę otworzyć :-D

reklama
My gaz mamy z butli a po prostu ost tylko na gazie gotuje obiady i mam juz długo i sie kabel poluzowal
na szczescie w nocy wstaje minimum 3razy do wc sa plusy tego mojego siusiania
wszystko ok emek jzu zrobil ale sie strachu najadlam i dom wietrzyl sie do 13chyba

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry